Witold Kepinski - 30 november 2023

Microsoft SharePoint Embedded beschikbaar in Public Preview

Microsoft heeft zijn SharePoint Embedded beschikbaar gesteld in Public Preview tijdens het ESPC23 event in Amsterdam.

Microsoft SharePoint Embedded beschikbaar in Public Preview image

Microsoft lanceert SharePoint Embedded, een nieuwe manier om aangepaste content-apps voor ondernemingen en ISV's te bouwen, beschikbaar is voor publieke preview. 

Microsoft meldt: 'SharePoint Embedded biedt een headless, API-only patroon om content-apps te bouwen die beheermogelijkheden zoals samenwerking, beveiliging en compliance in elke app integreren door content op te slaan in de bestaande Microsoft 365-tenant van een onderneming.

Bedrijven kunnen SharePoint Embedded gebruiken om line-of-business-apps te ondersteunen, waardoor een uniforme en vertrouwde ervaring ontstaat voor zowel app-gebruikers als systeembeheerders die belast zijn met het beheer van deze nieuwe apps. ISV's kunnen dezelfde schaalbare en krachtige technologie gebruiken om Microsoft 365-contentbeheermogelijkheden te leveren als onderdeel van elke bedrijfsapp die ze bouwen. Wanneer een ISV SharePoint Embedded adopteert, worden documenten beheerd binnen de tenant van de eindklant. De klanten van de ISV kunnen gebruikmaken van een robuust en consistent contentmanagementsysteem dat ze al vertrouwen, inclusief wereldwijde beveiliging en compliance.

SharePoint Embedded is een nieuw platform dat is ontworpen voor gebruik door zowel eigen Microsoft-producten als door apps van derden die door elke ontwikkelaar zijn gemaakt. Twee van onze nieuwste apps, Microsoft Loop en Microsoft Designer, worden mogelijk gemaakt door SharePoint Embedded. SharePoint Embedded is gebouwd op dezelfde stack als SharePoint en OneDrive en is zeer schaalbaar en krachtig, en ontworpen voor gebruik op grote schaal', aldus Microsoft.

Lees meer details hier.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!