Witold Kepinski - 01 december 2023

Sue bekroond met AWS Rising Star Partner Benelux 2023 Award

Amazon Web Services, Inc. (AWS), een Amazon.com bedrijf, heeft de winnaars van de Benelux AWS Partner Awards 2023 bekendgemaakt, ter erkenning van leiders over de hele wereld die een sleutelrol spelen bij het helpen van klanten om innovatie te stimuleren en oplossingen te bouwen op AWS.

Sue bekroond met AWS Rising Star Partner Benelux 2023 Award image

Aangekondigd tijdens AWS re:Invent 2023, erkennen de AWS Partner Awards onze Top Partners van het Jaar en Rising Star Partners van het Jaar, wiens bedrijfsmodellen het afgelopen jaar specialisatie, innovatie en samenwerking hebben omarmd. AWS Partner Awards erkennen partners wiens bedrijfsmodellen blijven evolueren en floreren op AWS terwijl ze met klanten werken. 

"Door end-to-end oplossingen te bieden, hebben wij bij Sue BV gewaardeerde klanten zoals NXP, Booking.com en Textkernel geholpen met opslag migraties, het verkorten van de time-to-market voor SAP-systemen cloud reis en grootschalige datacenters naar de AWS-omgeving, waardoor hun algehele cloud capaciteiten zijn verbeterd. Het is met buitengewone trots dat wij bij Sue BV de titel 'Rising Star Partner Benelux 2023' van AWS in ontvangst mogen nemen." zegt Nino Tomovski (foto), Chairman van Sue BV.

"Deze onderscheiding is een bekroning op ons streven naar innovatie en onze passie voor technologie, waarbij ons MultiStax platform een centrale rol speelt. MultiStax is een belichaming van onze visie op een wendbare en toekomstbestendige cloud infrastructuur. Het onderstreept onze toewijding aan klantsucces en onze voortdurende inzet om de grenzen van technologische mogelijkheden te verleggen. Samen met AWS en onze gewaardeerde klanten blijven we de contouren van de cloud ervaring herdefiniëren en nieuwe hoogten van digitale transformatie bereiken", aldua Tomovski.

"Sue is instrumenteel geweest in het stroomlijnen van onze AWS-implementatieprocessen voor SAP-systemen. Hun automatiseringsstrategieën hebben niet alleen onze workflows vereenvoudigd, maar ook opmerkelijk onze implementatietijd teruggebracht van dagen naar slechts enkele uren," zegt Flavio Marinone, directeur van Financiële Systemen Infrastructuur bij Booking.com.

Het AWS Partner Network (APN) is een wereldwijd partnerprogramma, gericht op het helpen van partners om succesvolle AWS-gebaseerde bedrijven of oplossingen op te bouwen door zakelijke, technische, marketing en go-to-market ondersteuning te bieden. Het APN omvat Independent Software Vendors (ISVs) en Systems Integrators (SIs) over de hele wereld, met een aanzienlijke groei van de AWS partner deelname in de afgelopen 12 maanden.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!