Witold Kepinski - 04 december 2023

Lodi Hensen versterkt Eye Security als VP Security Operations

Met trots kondigt Eye Security de komst van Lodi Hensen aan als nieuwe VP Security Operations, startend vanaf 1 december 2023. Lodi's aantreden markeert een belangrijke stap voor het bedrijf, gezien zijn uitgebreide ervaring en prestaties in de cybersecuritysector.

Lodi Hensen versterkt Eye Security als VP Security Operations image

Lodi heeft een bewezen staat van dienst in het veld van cybersecurity. Bij Tesorion heeft hij de fundamenten gelegd voor de Incident Response en Threat Intelligence teams. Eerder, in zijn tijd bij Fox-IT, was Lodi een sleutelfiguur in het CERT-team, waar hij leidende en onderzoekende rollen vervulde bij prominente spionage en ransomware zaken.

In zijn nieuwe functie bij Eye Security neemt Lodi de leiding over het Managed Detection & Response team, waarbij hij zich niet alleen richt op het versterken van de Incident Response capaciteiten, maar ook op het samenbrengen van deze diensten met cyberverzekeringen. Tegelijkertijd zal hij een sleutelrol vervullen in de internationale expansie van de cyberdiensten.

Piet Kerkhofs, CTO van Eye Security, is enthousiast over deze toevoeging aan het team: "Met Lodi's technische kennis en strategische inzicht is hij de perfecte persoon om onze security operaties te leiden. We zijn benieuwd naar de ontwikkelingen en groei die hij gaat realiseren met onze teams en diensten."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!