Wouter Hoeffnagel - 04 december 2023

Inetum neemt ServiceNow Elite-partner Unifii over

Inetum neemt Unifii over, een onafhankelijke Elite-partner van ServiceNow in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Met de overname versterkt Inetum zijn aanwezigheid in beide landen. Ook is het bedrijf hierdoor wereldwijd een ServiceNow Elite Partner.

Inetum neemt ServiceNow Elite-partner Unifii over image

Met de overname van Unifii beschikt Inetum over bijna 500 ServiceNow-experts in Europa en meer dan 2000 certificeringen. Het bedrijf levert een breed aanbod aan diensten en bedrijfstransformatie-oplossingen op het ServiceNow-platform. Het bedrijf richt zich op het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Oost-Europa, Spanje, Portugal, Frankrijk, België, Zwitserland en Luxemburg. Ook maakt het gebruik van offshore-mogelijkheden in India.

Deze overname is een belangrijke stap in de groeistrategie van Inetum, aldus Jacques Pommeraud, CEO van Inetum Group: ‘We zijn verheugd om Unifii over te nemen. Dit ligt volledig in lijn met Inetums strategie om de #1 ServiceNow-partner in Europa te worden en ons vermogen om aan de groeiende noden van onze klanten te voldoen.’

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!