Witold Kepinski - 04 december 2023

Wiz heeft Raftt overgenomen

Cloud security specialist Wiz heeft Raftt overgenomen, een cloud-native platform voor samenwerking tussen ontwikkelaars.

Wiz heeft Raftt overgenomen image

Onlangs heeft Wiz zijn Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) uitgebreid om ontwikkelaars meer mogelijkheden te bieden. De overname van vandaag verbetert de Secure Cloud Development-mogelijkheden van Wiz verder, waardoor ontwikkelaars veilig kunnen bouwen gedurende de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling.

Wiz's CNAPP – die door klanten op nummer 1 staat en door 40% van de Fortune 100 wordt gebruikt – heeft al een sterke ontwikkelaarsbasis: meer dan 50% van de Wiz-gebruikers zit buiten de beveiligingsfunctie, wat de realiteit weerspiegelt van hoe cloudbeveiligingsoperaties zijn geworden gedemocratiseerd. Door de toevoeging van het Raftt-team kan Wiz nog sneller handelen terwijl het bedrijf doorgaat met het bouwen en verbeteren van zijn toonaangevende platform, waardoor beveiligings- en ontwikkelingsteams hun aanvalsoppervlak proactief kunnen verkleinen, van bouwtijd tot uitvoeringstijd.

“De kans om deel uit te maken van Wiz was er een die we niet konden laten liggen”, zegt Roy Iarchy, medeoprichter en CEO van Raftt. “Bij Raftt leefden en ademden we de wereld van ontwikkelaars. We zijn enorm enthousiast om deze superkrachten aan het werk te zetten en het gezicht van cloudbeveiliging te veranderen.”

“Uitzonderlijk talent is de motor die Wiz aandrijft”, zegt Assaf Rappaport, CEO en medeoprichter van Wiz. “Wiz biedt een uniform beeld van runtime tot ontwikkeling, duidelijke risicoanalyse en vereenvoudigde operaties die de operationele silo’s tussen beveiligings- en ontwikkelingsteams afbreken. Het Raftt-team zal ons helpen onze Secure Cloud Development-strategie te benutten en nieuwe mogelijkheden te introduceren om kostbare productieproblemen aan de bron te voorkomen.”

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!