Witold Kepinski - 08 december 2023

Huawei belicht Cloud Partner Ecosystem koers voor 2024

Huawei, al 23 jaar een vaste waarde in Europa, onthulde tijdens een dynamische presentatie een intrigerende visie voor het Huawei Cloud Partner Ecosystem in 2024. Edward van Katwijk (foto), Senior Business Development, Huawei Cloud Nederland, hield een lezing over dit onderwerp op de Cloud Expo in Houten. Met een aanzienlijke bijdrage aan de Europese economie in 2021 is Huawei van plan zijn positie als vertrouwde partner voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren te verstevigen.

Huawei belicht Cloud Partner Ecosystem koers voor 2024 image


In lijn met de continuïteit en groei van Huawei in Europa bevestigt Copenhagen Economics de substantiële invloed op de Europese economie, waarbij Huawei sinds 2021 direct en indirect betrokken is bij banen in de toeleveringsketen. Huawei's toewijding aan de Europese markt wordt weerspiegeld in de voortdurende focus op geavanceerde technologie. infrastructuur, geavanceerde technologie en diepgaande expertise binnen Huawei Cloud, aldus Van Katwijk.

Successen en synergie met partners

Huawei viert niet alleen haar eigen succes, maar ook de kracht van samenwerking met partners zo meldt Van Katwijk. Met een indrukwekkende omzetgroei op jaarbasis in de afgelopen drie jaar heeft Huawei, samen met zijn partners, topspelers in verschillende sectoren, waaronder financiële instellingen, de automobielsector, media, e-commerce en gaming, bediend met baanbrekende Huawei Cloud-oplossingen zo meldt Van Katwijk.

Huawei Cloud Partner Network (HCPN)

Huawei benadrukt de cruciale rol van het Huawei Cloud Partner Network (HCPN) bij het behalen van deze successen. Door een herziening van het partnernetwerkframework zorgt Huawei voor nog betere ondersteuning en middelen voor zijn partners, zo meldt Van Katwijk. Opvallende elementen binnen het HCPN zijn onder meer de GoCloud-programma’s, het ondersteunen van partners bij het opbouwen van aanbod, het ontwikkelen van competenties en het creëren van toegevoegde waarde.

Innovatie

Het Huawei Cloud-partnerschap gaat verder dan technologie benadrukt van Katwijk. Het Software Partner-programma, gericht op het ondersteunen van de strategie van Huawei Cloud op het gebied van cloudinfrastructuren en PaaS-diensten, werd benadrukt. Als teken van vooruitstrevendheid kondigde Huawei in 2024 ambitieuze stimuleringsprogramma's aan, waaronder het Partner Customer Engagement-programma, het Migration Acceleration-programma, het MSP Cloud Transformation Support-programma en het Enterprise Discount-programma.

Toekomstvisie en toewijding aan vooruitgang

Huawei sluit af met een krachtig engagement om zijn partnerprogramma's voortdurend te verbeteren en partners meer voordelen te bieden zo besloot Van Katwijk tijdens zijn presentatie tijdens de Cloud Expo 2023 in Houten. Als bewijs van deze toewijding werd de lancering aangekondigd van het European Partner GTM Centre in 2024, dat GTM-ondersteuning zal bieden met materialen en campagnes.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!