Wouter Hoeffnagel - 10 december 2023

Xebia biedt training voor GitHub-certificeringen aan

IT-consultant Xebia biedt een training voor GitHub-certificeringen aan. Het speelt hiermee in op de groeiende vraag naar deze trainingen. Xebia is de eerste GitHub verified partner die dergelijke online trainingen voor ontwikkelaars levert.

Xebia biedt training voor GitHub-certificeringen aan image

GitHub is een centrale plek waar programmeurs hun code-projecten opslaan en beheren. In een versiebeheersysteem kunnen programmeurs hun projecten beheren maar ook code laten reviewen door anderen. Verschillende versies kunnen naast elkaar beheerd worden en het is mogelijk om terug te vallen op een oude versie, mocht er iets misgaan.

Lange wachtlijst voor GitHub-trainingen

Door de grote populariteit van GitHub is er een enorme vraag naar GitHub-training en certificering ontstaan. Die vraag is zelfs zo groot dat er inmiddels lange wachtlijsten zijn voor de officiële start van GitHub-trainingen in januari 2024.

Certificering is een vereiste van veel opdrachtgevers. Daarnaast is het een bewijs van de vaardigheden, geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en kennis van een programmeur op het gebied van deze technologieën en ontwikkelaarstools, die door meer dan 100 miljoen ontwikkelaars wereldwijd worden gebruikt.

Xebia Academy biedt nu als eerste GitHub-trainingspartner ter wereld training aan voor de GitHub Foundations- en GitHub Actions-certificeringen. GitHub Foundations behandelt de basisonderdelen en concepten van samenwerken, bijdragen en werken in GitHub. GitHub Actions is het Continuous Integration Continuous Delivery (CI/CD) platform van GitHub. Hiermee automatiseren programmeurs hun werkprocessen voor het bouwen, testen, verpakken, vrijgeven en implementeren van hun oplossingen.

Gericht op ontwikkelaars, teamleiders en DevOps- en automatiseringsengineers

Het gehele GitHub-trainingscurriculum is bedoeld voor ontwikkelaars, teamleiders, DevOps Engineers en Automation Engineers die gebruik willen maken van GitHub en GitHub Actions. Vanaf januari 2024 is het volledige GitHub certificeringsprogramma beschikbaar. Dan zijn ook de andere gecertificeerde trainingen, zoals GitHub Advanced Security en GitHub Admin beschikbaar.

De trainingen vinden online plaats, zijn inclusief GitHub examenvouchers en worden gegeven door GitHub-geaccrediteerde trainers van Xebia Academy. Meld je hier aan voor de GitHub Foundations Certification training op 11 - 14 december 2023.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!