Witold Kepinski - 08 december 2023

ALLCLOUD breidt haar services uit met de ALLCLOUD PC

ALLCLOUD, een Nederlandse Cloud provider voor het MSP-partnerkanaal, introduceerde op de Cloud Expo in Houten haar ALLCLOUD PC. Daarmee kan iedere Managed Service Provider eenvoudig en snel een Hosted Windows 11 Cloud PC bieden, waarin Zero trust beveiliging de standaard is.

ALLCLOUD breidt haar services uit met de ALLCLOUD PC image

ALLCLOUD PC is beschikbaar in 7 varianten (van IJzer tot aan Diamant), waarin de verschillen zitten in het aantal vCPU’s, GB RAM en NVME storage. Meerdere ALLCLOUD PC’s kunnen eenvoudig worden gecombineerd. “Het is heel eenvoudig. Met een druk op de knop bestel je als Partner de ALLCLOUD PC in De ALLCLOUD OPERATOR, waarna de bestelling direct geactiveerd wordt. De ALLCLOUD PC plaatsen wij op drie geografische locaties, waardoor continuïteit en de Back-up altijd goed geregeld zijn. In het geval van een technisch probleem, schakelt de ALLCLOUD PC over naar 2e datacenter. De klant kan dus altijd gewoon verder werken.” aldus Dave Faber (foto), directeur bij ALLCLOUD.

Bij ALLCLOUD is de MSP’er altijd klanteigenaar en krijgt hij een gezonde korting, die met zijn omzet meegroeit. ALLCLOUD blijft nu weer tegendraads en gaat niet mee met de trend van variabele tarieven. Bij ALLCLOUD weet de partner waar hij aan toe is en wat hij daarmee aan zijn klanten kan aanbieden. Dave: “Ook voor ALLCLOUD PC geldt een vast laag tarief, waardoor de klant geen verrassingen heeft achteraf en zich kan focussen op zaken die voor hem echt belangrijk zijn.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!