Jeroen Bordewijk - 11 december 2023

MSP of the Year 2023: breng nu uw stem uit!

De award voor Managed Service Provider (MSP) of the Year bestaat sinds 2020. De eerste was voor de Hilversumse dienstverlener SLTN; die van 2021 en 2022 voor BPSOLUTIONS. SLTN is opnieuw genomineerd, samen met BizzCon, Futureproof Group, PQR en Connect BV.

MSP of the Year 2023: breng nu uw stem uit! image

Welke MSP maakte van 2023 écht een succesjaar? Breng uw stem uit via www.dutchitawards.nl/stemmen

BizzCon levert krachtige ICT-oplossingen voor horeca en retail, eindklanten die deze Utrechtse MSP efficiënt, innovatief en winstgevend maakt. Dat BizzCon niet werkt vóór, maar mét een klant, weten ze onder meer bij Norah Dameskleding, een keten met zeshonderd medewerkers, een webshop en honderd fysieke winkels in Nederland en België. Een weigerend pinapparaat, een winkelzuil die kuren vertoont of een haperende internetverbinding; BizzCon lost het op. Hoewel Norah met apparatuur en systemen van verschillende leveranciers werkt, kan de winkelketen met alle IT-gerelateerde vraagstukken bij deze 'experts in zekerheid' terecht. Erg tevreden is de retailer onder meer over de persoonlijke benadering van BizzCon.

Futureproof Group staat voor het beste van twee werelden. Het zijn ambitieuze dienstverleners uit het hele land, die in deze 'groep' de kennis, ervaring, schaalgrootte en continuïteit van een grote organisatie combineren met de vertrouwdheid, persoonlijke aandacht en ondernemersmentaliteit van een middelgroot ICT-bedrijf. Futureproof Group neemt sterke, klantgerichte ICT-bedrijven over, niet om er één gezicht van te maken, maar juist om ze te stimuleren in hun lokale ondernemerschap. De twintig vestigingen met in totaal 575 medewerkers behouden hun identiteit, maar doordat Futureproof Group dingen als financiën en de juridische structuren regelt, kunnen zij zich volledig richten op (de verdere ontwikkeling van) hun eigen, specifieke ICT-dienstverlening.

PQR was ook de voorgaande drie edities genomineerd voor deze award. Bij de 'rustmakers in IT' gaat het niet om de IT-oplossingen zelf, maar om de mensen die ze ermee helpen. De dienstverlener uit Utrecht transformeerde de afgelopen jaren gestaag van IT-reseller naar Managed Service Provider, en breidde in 2023 met de overname van werkplek- en datacenterspecialist Fondo het dienstenportfolio verder uit. PQR toont zich een uitgesproken 'groene' partij, door bij 'continuïteit' niet alleen te denken aan het eigen bedrijf en de organisaties van PQR's klanten, maar ook aan de planeet. PQR promoot actief milieuvriendelijke initiatieven als energiezuinige hardware en virtualisatiestrategieën en het verminderen van energieverbruik.

SLTN, een van de grotere IT-bedrijven van Nederland en winnaar van deze award in 2020, realiseerde in 2023 een nieuwe, toekomstbestendige IT-omgeving voor AVR, die bovendien 24/7 door de Hilversumse dienstverlener wordt beheerd en ondersteund. Daarnaast helpt SLTN deze afvalverwerker met nieuwe vraagstukken op het gebied van informatievoorziening, zoals rapportage, Internet of Things (IoT) en Robotic Process Automation (RPA). Ook marktonderzoeker Kantar profiteert van de expertise van SLTN op het gebied van innovatieve technieken. Om een groot aantal marktonderzoeken te kunnen doen en grote hoeveelheden data te kunnen analyseren, gebruikt Kantar onder meer artificial intelligence (AI) en machine learning (ML).

Connect kijkt 'anders' naar connectiviteit, combineert oplossingen 'anders' en kiest uit volle overtuiging voor het werken in partnerships. De dochteronderneming van VolkerWessels Telecom wil op basis van een specifieke klantbehoefte altijd de meest passende en kwalitatief beste diensten en producten uit de 'connectiviteitsketen' samenbrengen tot één krachtige, maar vooral geheel sluitende dienst of oplossing. Partners van Connect in deze 'keten' zijn bijvoorbeeld portfoliobedrijf en leverancier van IoT-oplossingen Hyrde (ook onderdeel van VolkerWessels Telecom) en partijen als Juniper, Cradlepoint en Cisco. Samen maken zij de connectiviteitsketen compleet, van aanleg, netwerkapparatuur, planning en beheer tot security en location-based services.

Breng uw stem uit via www.dutchitawards.nl/stemmen !

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!