Witold Kepinski - 13 december 2023

Sales Manager of the Year 2023: breng uw stem uit!

De beste verkoper in het Nederlandse IT-kanaal verdient de Dutch IT Channel Award voor Sales Manager of the Year. Het is de laatste categorie van de DIC Awards, een prijs die eerder werd gewonnen door 'kanonnen' als Mark Beunk, David van den Berg en Jeffrey Laheij.

Sales Manager of the Year 2023: breng uw stem uit! image

Wie wordt Sales Manager of the Year? Breng uw stem uit via www.dutchitawards.nl/stemmen.

De genomineerden in deze categorie zijn:

Arend Karssies loopt heel wat jaren mee in het Nederlandse IT-kanaal. Al sinds 2006 werkt hij bij NETGEAR, sinds 2015 als Regional Director Benelux en andere landen. Arend Karssies is dan ook een bekende verschijning in IT-land. Bij de fabrikant van netwerkapparatuur geeft hij dagelijks leiding aan een enthousiast team van twaalf sales medewerkers, die vanuit het kantoor in Zoetermeer samen met partners producten verkopen als de NETGEAR Total Networking Solution en de NETGEAR ProAV Switches. Karssies staat voor zijn team, motiveert iedereen om maximaal te presteren en coacht nieuwe medewerkers. 'Hij is nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en staat met raad en daad mensen bij', zeggen de mensen die willen dat hij wint.

Christ-Jan Beljaars is Sales en Marketing Director bij Exertis, de gespecialiseerde distributeur in unified communications en professionele AV oplossingen. Het kanaal omschrijft hem als 'een manager die in de dynamische en voortdurend evoluerende IT-sector over diepgaande ervaring beschikt, en een aanzienlijke bijdrage levert aan het ontwikkelen van jong verkooptalent'. Beljaars' toewijding en expertise worden 'indrukwekkend' genoemd. Hij wordt gezien als een 'stabiele factor in de branche, die goed kan navigeren in een complexe marktdynamiek en zakelijke uitdagingen nooit uit de weg gaat'. Christ-Jan Bellaars is bovendien een begaafd mentor, vinden de mensen die hem nomineren, met een 'ongeëvenaarde toewijding' aan zijn team.

Jeroen de Rapper promoveerde afgelopen zomer van Sales Director tot Commercial Director bij distributeur ALSO. De Rapper begon zijn carrière bij Olivetti en The Phone House, en bouwde in de afgelopen 25 jaar een schat aan ervaring op in het IT-kanaal, zowel bij (eind)klanten als bij leveranciers. Een diepgaande kennis van de behoeften en verwachtingen aan beide kanten van de industrie is hem dan ook niet vreemd. In de toelichtingen bij zijn nominatie lezen we dat De Rapper, die een leidende rol speelde in de ontwikkeling van het ALSO IoT-platform, 'een perfecte focus' heeft op groei en innovatie. Jeroen de Rapper wordt bovendien 'een inspirerende leider' genoemd, die met kreten als 'Gas erop!' zijn team motiveert.

Naomi Italiaander is sinds mei 2022 Regional Sales Manager Benelux bij Pentera, voorheen bekend als Pcysys en aanbieder van oplossingen voor automated security validation. Italiaander studeerde journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, werkte vanaf 2007 korte tijd als onderzoeksjournalist bij Nieuwe Revu en had vervolgens tien jaar lang haar eigen PR-bureau Italic Productions. Via techbedrijf Innodata kwam Naomi Italiaander in 2014 terecht in de wereld van IT, waar ze diverse commerciële functies bekleedde bij onder meer Outpost24 en SAP. Mensen in het IT-kanaal die Italiaander hebben genomineerd, noemen haar 'een geweldige sales manager en hartstikke leuk om mee samen te werken'.

Natasja Schepers wordt wel het 'sales powerhouse' van VMware genoemd. De Director Commercial Team Netherlands bij de Amerikaanse virtualisatiespecialist is 'een toonbeeld van zakelijk succes', en brengt iedere dag weer 'een dosis vrolijkheid en humor mee naar kantoor', zo lezen we in de nominatieteksten. Het 'prominente verkoopgezicht' van VMware wordt 'gedreven en gepassioneerd' genoemd, en geprezen om haar 'uitstekende communicatieve vaardigheden en rustgevende aanwezigheid'. Natasja Schepers, die commerciële economie studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam, weet hoe ze moet navigeren door uitdagende gesprekken met channel partners, en is altijd op zoek naar constructieve oplossingen die voor iedereen goed zijn.

Breng uw stem uit via www.dutchitawards.nl/stemmen.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!