Wouter Hoeffnagel - 15 december 2023

CrowdStrike Falcon Data Protection gaat dreigingen van binnenuit tegen

CrowdStrike maakt CrowdStrike Falcon Data Protection beschikbaar. deze oplossing gaat vijandige exfiltratie en het onbedoeld uitlekken van gegevens tegen. Het gaat om een lichtgewicht agent die onderdeel uitmaakt van het AI-gebaseerde CrowdStrike Falcon XDR platform.

CrowdStrike Falcon Data Protection gaat dreigingen van binnenuit tegen image

Het bedrijf ziet klanten worstelen met legacy DLP-oplossingen die moeilijk in te zetten, complex te beheren zijn en die niet in staat zijn om data uitgebreid te volgen in het hedendaagse cloud- en AI-tijdperk. Dit resulteert in riskante implementaties met alleen de monitor-modus, die er niet in slagen om gegevensdiefstal te stoppen. CrowdStrike Falcon Data Protection zet de zichtbaarheid en bescherming van het CrowdStrike Falcon-platform in voor het beveiligen van kritieke gegevens tegen bedreigingen van binnenuit en tegenstanders.

Met CrowdStrike Falcon Data Protection kunnen klanten gegevensbescherming implementeren vanuit de bestaande Falcon-agent om legacy DLP-puntproducten te consolideren en de complexiteit te verminderen. De oplossing vergroot de zichtbaarheid van data flows in de onderneming om snel exfiltratie van gegevens of onopzettelijke verspreiding te identificeren en te stoppen. Ook kunnen organisaties met de agent detectie en respons versnellen doordat zij over één console en één workflow beschikken, wat tijd bespaart.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!