Witold Kepinski - 16 december 2023

Westcon-Comstor wordt distributeur van Zscaler services

Westcon Comstor heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft getekend met de toonaangevende leverancier van cloudbeveiliging Zscaler, om de eerste distributeur die geautoriseerd is om professionele Zscaler-services te leveren.

Westcon-Comstor wordt distributeur van Zscaler services image

In het kader van de samenwerking zal Westcon op maat gemaakte pakketten op basis van Zscaler-services leveren aan zijn partners en hun klanten, waardoor de adoptie van het zero trust-portfolio van wereldklasse van de leverancier wordt gestimuleerd.

De Westcon-oplossing bestaat uit Zscaler Internet Access (ZIA), Zscaler Private Access (ZPA) en Zscaler Digital Experience (ZDX) en biedt een naadloze, efficiënte implementatie en biedt partners en eindgebruikers een vereenvoudigde ervaring.

Door de gecombineerde kracht van de verschillende Zscaler-aanbiedingen te benutten, kunnen Westcon en Zscaler voordelen zoals veilige, snelle internet- en SaaS-toegang en geoptimaliseerde productiviteit aan een breder publiek bieden.

De overeenkomst heeft betrekking op Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en is bedoeld om ervoor te zorgen dat Westcon-partners in de regio nieuwe omzetkansen kunnen benutten door in te spelen op de vraag van eindgebruikers naar Zscaler-diensten.

“We zijn blij dat we de eerste distributeur zijn die de status van Zscaler Authorised Services Partner-status heeft bereikt”, aldus Martin Flensburg (foto), VP, Business Operations, Global Supply Chain Solutions and Services bij Westcon-Comstor. “Deze overeenkomst illustreert hoe we waarde toevoegen aan het kanaal en specifiek aan onze partners door middel van innovatieve samenwerkingen, waardoor uiteindelijk de beveiliging en efficiëntie voor eindgebruikersbedrijven wordt verbeterd en partners in staat worden gesteld sterke relaties met hun klanten te onderhouden.” 

"We zijn verheugd om samen te werken met Westcon-Comstor als onze eerste geautoriseerde distributeur voor professionele diensten, waardoor we oplossingen op maat kunnen leveren aan onze partners en hun klanten", aldus Phanneth Wood , VP Global Distribution bij Zscaler. “Deze samenwerking stelt ons in staat in te spelen op de groeiende vraag naar Zscaler-diensten in de EMEA-regio en nieuwe omzetmogelijkheden voor onze partners te ontsluiten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!