Witold Kepinski - 16 december 2023

Nieuwe vectordatabase in Salesforce Data Cloud

Salesforce heeft updates aangekondigd voor zijn Einstein 1-platform, met toevoeging van de Data Cloud Vector Database en Einstein Copilot Search.

Nieuwe vectordatabase in Salesforce Data Cloud image

Nauwkeurige en relevante generatieve AI-prompts vereisen een basis in de meest uitgebreide reeks bedrijfsgegevens. Tot nu toe vereiste dit dure en arbeidsintensieve verfijning van het model zo meldt Salesforce.

Data Cloud Vector Database zal deze uitdaging oplossen door het snel en eenvoudig te maken om uniforme bedrijfsgegevens in elke AI-prompt te integreren, zodat klanten vertrouwde, relevante generatieve AI kunnen inzetten voor alle Salesforce-applicaties zonder dat de gebruiker een kant-en-klaar groottaalmodel (LLM) hoeft af te stemmen zo meldt Salesforce,

Data Cloud Vector Database – ingebouwd in het Einstein 1 Platform – maakt AI, automatisering en analyse mogelijk voor verbeterde besluitvorming en klantinzichten in alle Salesforce CRM-applicaties. Data Cloud zal ook Einstein Copilot Search aandrijven – dat onlangs is aangekondigd – waardoor Einstein Copilot, de generatieve AI-assistent van Salesforce, met AI-zoekmogelijkheden die alle bedrijfsgegevens gebruiken om nauwkeurigere informatie te leveren, handig in de werkstroom., aldus Salesforce.

Lees meer hier.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!