Wouter Hoeffnagel - 20 december 2023

ServiceNow neemt task mining-bedrijf UltimateSuite over

ServiceNow neemt task mining-bedrijf UltimateSuite over. Het bedrijf wil hiermee zijn process mining-oplossingen versterken en klanten meer automatiserings- en AI-mogelijkheden bieden voor het identificeren van knelpunten en verbeteren van de operationele efficiency.

ServiceNow neemt task mining-bedrijf UltimateSuite over image

De technologie van UltimateSuite wordt geïntegreerd in het NowPlatform van ServiceNow. De task mining-technologie van UltimateSuite biedt bruikbare inzichten om repetitief werk te stroomlijnen en automatiseringsmogelijkheden te identificeren, een kernonderdeel van process mining. Met voorspellende analyses en bruikbare prompts biedt UltimateSuite operationele intelligentie waarmee klanten hun digitale bedrijfstransformatie kunnen versnellen en de ervaringen van medewerkers kunnen verbeteren.

"Het Now Platform is het platform voor digitaal zakendoen en we zijn voortdurend bezig om klanten te helpen giswerk te voorkomen en meer intuïtieve processen te creëren in de dagelijkse werkzaamheden," zegt Eric Schroeder, vice president NowX product management bij ServiceNow. "Task mining is de sleutel tot een nauwkeuriger beeld van hoe mensen werken. Met UltimateSuite breiden we de mogelijkheden van ServiceNow uit om klanten te helpen eenvoudig workflows te automatiseren en de productiviteit te verhogen."

Financiële details zijn niet bekend gemaakt. ServiceNow verwacht de overname in het eerste kwartaal van 2024 af te ronden. Meer informatie is hier beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!