Witold Kepinski - 21 december 2023

Accenture neemt data-adviesbureau Redkite over

Accenture heeft Redkite overgenomen , een dataadviesbureau met hoofdkantoor in Groot-Brittannië dat gespecialiseerd is in full-stack data-expertise om organisaties te helpen hun prestaties te versnellen met datagestuurde intelligentie en AI.

Accenture neemt data-adviesbureau Redkite over image

De overname zal de datamogelijkheden van Accenture uitbreiden om klanten te helpen de transformatie te versnellen met moderne dataplatforms die de kracht van AI in de hele onderneming ontsluiten.

Met diepgaande expertise in de consumentengoederen- en diensten-, detailhandel- en media-industrie heeft Redkite enkele van de meest ambitieuze groeibedrijven en bekende merken in Groot-Brittannië geholpen nieuwe producten en diensten te lanceren, betere datagestuurde beslissingen te nemen en gepersonaliseerde ervaringen te creëren voor klanten. 

Redkite, met het hoofdkantoor in Londen en opgericht in 2018, biedt een breed scala aan mogelijkheden, van datastrategie tot het ontwerpen en implementeren van moderne dataplatforms. Het team van Redkite, bestaande uit meer dan 230 professionals, zal zich bij de Data & AI-praktijk van Accenture in Groot-Brittannië voegen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!