Witold Kepinski - 21 december 2023

Axians begeleidt cloudmigratie van Gemeente Rotterdam

Axians is geselecteerd om de aanbesteding voor de cloudmigratie van Gemeente Rotterdam te begeleiden.

Axians begeleidt cloudmigratie van Gemeente Rotterdam image

Axians Nederland meldt op LinkedIn: 'De opdracht was duidelijk gedefinieerd: "Het verkrijgen van een ervaren partner die de aanbestedende dienst van de Gemeente Rotterdam bijstaat in de migratie naar een Public Cloud (waaronder Microsoft Azure) en colocatie. Een partner die niet alleen ondersteuning biedt bij de migratie en de inrichting van onder andere Microsoft Azure, maar ook op het gebied van tooling, security, Cloud Cost Management, Orkestratie, Cloud licentie management, automation en een exit-strategie."

Ons bedrijf, als Microsoft Advanced Specialization Azure VMware Solution partner, heeft niet alleen de juiste diensten, maar ook de benodigde ervaring om deze uitdagende opdracht aan te gaan.

In samenwerking met de ICT Gemeente Rotterdam zal Axians stap voor stap werken aan deze "Rotterdams Cloudreis". Ons team zal assisteren bij het maken van weloverwogen keuzes, de inrichting, het beheer en voortdurende innovatie. Projectleiders Jacco Dunweg en André van Grieken zullen als reisbegeleiders fungeren en gezamenlijk werken aan zowel de technische als functionele randvoorwaarden en het gewenste eindresultaat. De eerste voorbereidingen zullen in het nieuwe jaar van start gaan!'

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!