Wouter Hoeffnagel - 26 december 2023

Main Capital Partners neemt belang in DMS- en CRM-leverancier Epona

Main Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in Epona, leverancier van DMS- en CRM-software voor de LegalTech markt. Epona's oplossingen stellen advocatenkantoren en juridische afdelingen in staat om de efficiëntie van hun documentgerelateerde processen te verhogen en compliance te waarborgen. Het hoofdkantoor van Epona is gevestigd in Nederland met kantoren in de VS en Portugal.

Main Capital Partners neemt belang in DMS- en CRM-leverancier Epona image

Technologie speelt een groeiende rol in de juridische sector. Met haar investering speelt Main Capital hierop in. Epona bedient ongeveer 300 advocatenkantoren en 120 juridische afdelingen wereldwijd. Het biedt klanten diverse functionaliteiten, waaronder document management, e-mail management, teamsamenwerking, matter intake, contract management, workflow automation en CRM. Onder meer Kromann Reumert en diverse andere advocatenkantoren zijn klant bij Epona.

Het managementteam van Epona houdt een minderheidsbelang in handen en blijft ook na afronding van de transactie betrokken bij de organisatie. Zij gaan zich samen met Main Capital richten op het realiseren van een groeistrategie, waarin productinnovatie, een klantgerichte aanpak en internationale expansie belangrijke pijlers zijn. Ook wil Epona inzetten op een buy-and-build strategie, om zo complementaire productfunctionaliteiten toe te voegen en zijn internationale aanwezigheid uit te breiden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!