Wouter Hoeffnagel - 23 december 2023

zvoove lijft Amersfoortse HelloFlex in

Het Duitse zvoove lijft het Amersfoortse HelloFlex in. Het versterkt hiermee zijn activiteiten op onder meer de Nederlandse markt voor softwareoplossingen gericht op de flexmarkt.

zvoove lijft Amersfoortse HelloFlex in image

HelloFlex is workforce-managementsoftware die bestaat uit een verzameling van geïntegreerde cloud-tools. De tools zijn primair gericht op personeelsintermediairs in de flexbranche, en vereenvoudigt hun werk. HelloFlex ondersteunt ruim vijfhonderd klanten met een team van meer dan honderd specialisten. HelloFlex blijft na de overname zelfstandig opereren in Nederland. Het bedrijf blijft hierbij zijn standalone software leveren aan klanten. Ook de dochterondernemingen FlexService, UBplus en CAOWijzer van HelloFlex gaan als onderdeel van de deal op in zvoove.

zvoove is een Europese speler op het gebied van IT-programmatuur en hybride oplossingen voor personeelszaken en de uitzendbranche. Het bedrijf telt ongeveer 5.000 klanten en zo'n 80.000 eindgebruikers. Zij beheren via de personeelsoplossingen op zvoove´s platformen meer dan 1 miljoen medewerkers, voor meer dan 14 miljard euro aan jaarlijkse loonbetalingen en voor ongeveer 2 miljoen sollicitaties per jaar. zvoove telt meer 500 werknemers, die op 15 locaties in Europa actief zijn.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!