04 januari 2024

Perry van der Weyden is CEO van Pink Elephant

Perry van der Weyden is aangesteld als de nieuwe CEO van Pink Elephant Nederland, onderdeel van de community van techbedrijven The Digital Neighborhood. Van der Weyden neemt met ingang van 1 januari 2024 het stokje over van Rob van Rinsum en Mark de Lange, die binnen The Digital Neighborhood een centrale rol op zich gaan nemen.

Perry van der Weyden is CEO van Pink Elephant image

Pink Elephant is een speler binnen The Digital Neighborhood die de focus legt op de moderne werkplek, gespecialiseerd in outsourcing, storage- en back-updiensten, security, professional services en hardwarediensten. Van der Weyden maakt sinds oktober 2023 bij Pink Elephant onderdeel uit van de directie. Hij gaf leiding aan de interne organisatie en was verantwoordelijk voor de integratie van DMP als nieuw bedrijfsonderdeel van Pink Elephant.

Van der Weyden beschikt over veel ervaring in bestuursfuncties. Zo was hij eerder CIO en hoofdingenieur-directeur bij Rijkswaterstaat en oprichter en algemeen directeur van de Shared Services Organization van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij werd in 2019 uitgeroepen tot CIO van het Jaar.

Practice Leads voor Cloud Infrastructure & Security

Van Rinsum en De Lange gaan zich fulltime inzetten voor The Digital Neighborhood als Practice Leads voor Cloud Infrastructure & Security in Noord-Europa. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling hiervan. The Digital Neighborhood kent daarnaast nog drie focusgebieden: Cloud Consultancy & App Development, Business Management Solutions, en Data Science & Business Intelligence. Met deze strategische stap kan The Digital Neighborhood zijn positie als toonaangevende Microsoft Cloud en AI-speler in Noord-Europa verder versterken. Van Rinsum en De Lange zijn ook benoemd tot fulltime leden van de Raad van Bestuur van The Digital Neighborhood.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!