Witold Kepinski - 05 januari 2024

Pax8 benoemt Alvaro Robles tot Directeur Strategy EMEA

Pax8, een marktplaats voor cloud-commerce, is verheugd de benoeming aan te kondigen van Alvaro Robles als de nieuwe directeur strategie van Pax8 EMEA. Robles, een doorgewinterde manager met een bewezen staat van dienst op het gebied van wereldwijde verkoopactiviteiten en strategisch leiderschap, sluit zich aan bij Pax8 om leiding te geven aan de strategische initiatieven van het bedrijf in de hele regio.

Pax8 benoemt Alvaro Robles tot Directeur Strategy EMEA image

In zijn meest recente rol als Global Sales Operations Director bij CloudBlue heeft Robles bijgedragen aan een opmerkelijke groei in de pijplijn en in het genereren van inkomsten. Zijn praktische en resultaatgerichte aanpak sluit perfect aan bij Pax8's toewijding om de beste technologische oplossingen aan zijn partners te bieden.

“Alvaro's schat aan ervaring en zijn expertise op het gebied van verkoopstrategie en zakelijke impact sluiten naadloos aan bij onze visie op de toekomst van cloud commerce en maken hem een ​​uitstekende aanvulling op het team”, aldus Harald Nuij, CEO van Pax8 EMEA. “We zijn ervan overtuigd dat Alvaro een sleutelrol zal spelen bij het stimuleren van onze expansie en het bijdragen aan het succes van onze partners.”

Voordat Robles bij CloudBlue kwam, bekleedde hij cruciale posities bij Tech Data (nu TD Synnex), waarmee hij blijk gaf van meer dan 13 jaar dienst in de voorhoede van de technologiedistributeur. Gedurende deze tijd speelde hij een cruciale rol bij het leiden van Microsoft Cloud-programma's, het toezicht houden op belangrijke internationale accounts en het orkestreren van marktconsolidatie door middel van succesvolle fusies en overnames. De vaardigheid van Robles in het bevorderen van vertrouwen en het versterken van relaties met bedrijfsaccounts onderstreept zijn niet-aflatende toewijding aan het garanderen van klantsucces.

In een reactie op zijn nieuwe rol uitte Robles zijn enthousiasme en zei: “Ik ben blij om mij bij Pax8 aan te sluiten op zo'n cruciaal moment in de groei van het bedrijf in Europa. Ik wil graag mijn vaardigheden en ervaring inzetten om bij te dragen aan de strategische visie en het langetermijnsucces van Pax8 in de EMEA-regio.”

Phylip Morgan, Chief Revenue Officer, Pax8 EMEA, gaf ook commentaar op de benoeming en zei: “Alvaro's strategische mentaliteit en zijn vermogen om zowel de zakelijke als de operationele behoeften te begrijpen, maken hem perfect voor Pax8. Zijn leiderschapsstijl, gericht op het opbouwen van vertrouwen en het stimuleren van betrokkenheid, sluit aan bij onze waarden, en we zijn ervan overtuigd dat hij het EMEA-team zal helpen nieuwe hoogten te bereiken.”

Als Director of Strategy, Pax8 EMEA, zal Robles een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de strategische visie van het bedrijf, het stimuleren van de groei en het stimuleren van de implementatie van innovatieve oplossingen voor Pax8-partners. Met een MBA van de IESE Business School brengt Robles een schat aan kennis en expertise in zijn rol. Hij zal zijn titel met onmiddellijke ingang aannemen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!