Witold Kepinski - 08 januari 2024

Bullhorn neemt Mployee over

Bullhorn, speler in software voor de werving- en uitzendbranche, kondigde de overname aan van Mployee, een leverancier van op Salesforce gebaseerde oplossingen voor de uitzendbranche in Nederland.

Bullhorn neemt Mployee over image

De technologie van Mployee zal de visie van Bullhorn versnellen om een volledige end-to-end enterprise-oplossing te leveren aan Bullhorn-klanten die het Salesforce-platform gebruiken.

Mployee breidt de op Salesforce gebaseerde enterprise-oplossingen van Bullhorn uit

Onzekerheid over de economie, prijsdruk en minder vacature-opdrachten hebben de werving- en uitzendbranche dit jaar gedwongen om interne bedrijfsvoering zo veel mogelijk te stroomlijnen. Het centraliseren van alle wervingsactiviteiten op één platform helpt bureaus om deze efficiëntie te bereiken. Als gevolg daarvan heeft Bullhorn een aanzienlijke toename gezien in het gebruik van het Salesforce-platform, vooral in Europa, en is het nu de grootste onafhankelijke softwareleverancier (ISV) voor Salesforce die de werving- en uitzendbranche bedient. De omzet van Bullhorn op het Salesforce-platform is gegroeid met een gemiddelde jaarlijkse groei van bijna 30% sinds 2019.

Bullhorn-producten op het Salesforce-platform worden gebruikt door bureaus in 40 landen en door vier van de vijf grootste wereldwijde wervingsbureaus. Door de mogelijkheden van Mployee voor het mid-office te combineren met het front-office van Bullhorn, kan Bullhorn een echte enterprise end-to-end oplossing bieden die is gebouwd op het Salesforce-platform. Deze oplossing zal helpen bij het oplossen van de vele uitdagingen in het front- en mid-office die de groei van bureaus belemmeren.

Samen helpen Bullhorn en Mployee wereldwijde wervingsbureaus excelleren

"We hebben de afgelopen jaren een enorme groei gezien in het gebruik van Bullhorn voor Salesforce wereldwijd, en deze overname zal ons helpen om die bureaus over de hele wereld beter te ondersteunen bij het leveren van efficiëntere mid-office processen," aldus Matt Fischer, President en Chief Operating Officer bij Bullhorn. "We zijn enthousiast over de potentie die de oplossing van Mployee in combinatie met Bullhorn voor Salesforce biedt, om zo een volledige end-to-end oplossing te leveren."

"Met veel enthousiasme sluiten wij ons aan bij Bullhorn om verder te werken aan de digitale revolutie in de werving- en uitzendbranche," aldus Karen Weebers, CEO van Mployee. "Bullhorn heeft de middelen om te investeren in de product roadmap van Mployee om onze oplossingen naar nog meer bureaus te brengen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!