Witold Kepinski - 10 januari 2024

CES 2024: AI-startup Rabbit introduceert r1 device voor 199 dollar

De in Santa Monica gevestigde AI-startup Rabbit Inc. heeft tijdens CES 2024 r1 gelanceerd, een op maat gemaakt AI-apparaat voor consumenten dat draait op een modern besturingssysteem in natuurlijke taal.

CES 2024: AI-startup Rabbit introduceert r1 device voor 199 dollar image

Rabbit r1 (screenshot website rabbit.tech) is ontwikkeld om een ​​sprong te maken naar een app-vrij internetervaring, door een besturingssysteem te introduceren dat snel en efficiënt door alle apps navigeert, zodat de gebruiker dat zelf niet hoeft te doen. 

Het besturingssysteem van r1, Rabbit OS, is een besturingssysteem dat ooit is gebouwd op het Large Action Model (LAM), het eigen besturingssysteem van Rabbit basismodel dat menselijke acties op computerinterfaces kan afleiden en modelleren door de intentie van gebruikers te lerengedrag wanneer ze specifieke apps gebruiken, en deze vervolgens zowel betrouwbaar als snel nabootsen en uitvoeren. 

Het Rabbit r1-apparaat kost 199 dollar , met voorverkoop vanaf vandaag en verzendingen beginnen eind maart 2024.

“Vandaag is het begin van een nieuw tijdperk in de interactie tussen mens en machine”, zegt de oprichter en CEO van Rabbit, Jesse Lyu.“We zijn op een punt gekomen waarop we honderden apps op onze smartphones hebben met ingewikkelde UX-ontwerpen die dat niet doen met elkaar praten. Als gevolg hiervan raken eindgebruikers gefrustreerd over hun apparaten en raken ze vaak verdwaald. Rabbit bouwt aan een intuïtieve app-vrije ervaring met de kracht van AI. Grote taalmodellen, zoals ChatGPT, lieten de mogelijkheid zien om natuurlijke taal te begrijpen met AI; ons Large Action Model gaat nog een stap verder: dat is niet zomaar het  genereren van tekst als reactie op menselijke input – het genereert acties namens gebruikers om ons te helpen dingen gedaan te krijgen.”

Lees alle details hier.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!