Wouter Hoeffnagel - 16 januari 2024

PQR blijft VMware-leverancier na overname VMware door Broadcom

De overname van VMware door Broadcom leidt ook tot veranderingen zouden gaan plaatsvinden in het VMware partnerprogramma. PQR, Rustmakers in IT, meldt ook na deze overname leverancier van VMware-software en -diensten te blijven. SLTN houdt ook haar partnerstatus, zo meldt het bedrijf op LinkedIn

PQR blijft VMware-leverancier na overname VMware door Broadcom image

PQR groeide de afgelopen jaren uit tot VMware-expert in Nederland, zowel wat betreft technische expertise als proactieve advisering en ontzorging door managed services. Medio 2023 behaalde het bedrijf de hoogste VMware-partnerstatus: Pinnacle.

Focus op private-, hybride- en multicloud-omgevingen

De focus van de vernieuwde VMware by Broadcom organisatie gaat zich naar de toekomst toe richten op private-, hybride- en multicloud-omgevingen. De werkplekoplossingen worden door Broadcom afgesplitst en gaan verder in een nieuwe End-User Computing-organisatie. Voor beide vraagstukken blijft PQR een aanspreekpunt en partner.

“We begrijpen erg goed dat zo’n overgangsperiode zorgt voor onzekerheid bij organisaties die afhankelijk zijn van deze technologie”, zegt Joris Adriaanse, VMware Technical Account Manager bij PQR. “Zeker nu vinden we het belangrijk om vanuit rust te acteren. We staan dan ook klaar om organisaties te begeleiden in hun strategische keuzes rondom VMware-vraagstukken.”

SLTN

Na de overname van VMware door Broadcom heeft men SLTN laten weten dat SLTN haar partnerstatus behoudt zo meldt het bedrijf op LinkedIn: "SLTN is al jaren een van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt voor VMware en onze klanten, zowel voor private cloud, hybride- en multicloud-oplossingen. Continuïteit van ons partnerschap is dan ook key voor alle betrokken partijen," aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!