Witold Kepinski - 17 januari 2024

Veeam verbetert ProPartner Network voor meer winstgevendheid partners

Veeam Software, speler op het gebied van dataprotectie en ransomwareherstel, heeft zijn Veeam ProPartner Network nog verder versterkt. Hierdoor profiteren partners wereldwijd van de groeiende adoptie van Veeam-technologie die eindklanten radicale veerkracht helpt bereiken. De verbeteringen van het Veeam ProPartner Network zorgen voor een voorspelbaardere winst terwijl het de business met Veeam beschermt. Het Veeam ProPartner Network omvat een solide netwerk van 35.000 technologiepartners die in meer dan 150 landen opereren.

Veeam verbetert ProPartner Network voor meer winstgevendheid partners image

“Veeam is een partner-first organisatie. Partners zijn een essentieel onderdeel van het succes van Veeam en de basis van onze continue groei”, zegt Larissa Crandall, VP of Global Channel and Alliances bij Veeam. “We luisteren naar onze partners en vinden gezamenlijk manieren om beter samen te werken. Daarnaast helpen we hen natuurlijk met het leveren van het Veeam Data Platform om de best mogelijke uitkomst te garanderen voor onze gezamenlijke klanten. Succesvolle channelprogramma’s moeten partners een voorspelbare en winstgevende business opleveren. In 2024 zal Veeam een aantal nieuwe uitbreidingen doorvoeren door samenwerkingen met partners, allianties en GSI’s. Dit zal ons gehele partnerecosysteem versterken en radicale veerkracht mogelijk maken.”

Voordelen van het Veeam ProPartner Network volgens Veeam zijn:

  • Meer winst door verbeteringen in de front-end marge.
  • Uitgebreide mogelijkheid voor dealregistratie en doorvoeren van niet-standaard prijsscenario’s, zodat partners hun klantenbestand verder kunnen laten groeien.
  • Beschermde marges met nieuwe prijsbescherming voor gevestigde partners in combinatie met kortingen op beheer en vernieuwingen.
  • Verbeterde verkoop- en technische training afgestemd op competenties. Partners kunnen zich onderscheiden door expertise op het gebied van cyberbeveiliging en disaster recovery, SaaS, Kubernetes-dataprotectie en public cloudoplossingen.
  • Verhoogde gezamenlijke customer wins dankzij Veeam-ondersteuning gedurende het gehele verkoopproces.
  • Verhoogde marketingondersteuning door meer programma’s, campagnes en middelen te leveren via het Veeam Marketing Center via het ProPartner Portal.

Bezoek de website voor meer informatie over het Veeam ProPartner programma.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!