Witold Kepinski - 17 januari 2024

IG&H neemt Beter Healthcare en i2i over

IG&H, een consulting- en technologiebedrijf, kondigt de overnames aan van Beter Healthcare, actief in de zorgsector en het adviesbureau i2i actief op het vlak van digitale procesautomatisering. Met deze overnames versterkt IG&H haar dienstverlening in zowel de gezondheidszorg als in digitale transformatie.

IG&H neemt Beter Healthcare en i2i over image

IG&H neemt Beter Healthcare over, een ICT-implementatiespecialist in de gezondheidszorg. Met meer dan 100 professionals bedient Beter Healthcare een groot aantal zorgorganisaties in Nederland bij de digitale strategie en implementatie van ICT-systemen.

Ook neemt IG&H i2i over, een gespecialiseerde datagedreven organisatie op het gebied van doelmatigheid in de gezondheidszorg. i2i is een speler op de markt, die zich richt op doelmatigheidsanalyses die een aantoonbare maatschappelijke waarde hebben.

Beide partijen vormen een versterking van het huidige portfolio van IG&H. Hiermee is het bedrijf uitgerust om de grote uitdaging waar de Nederlandse zorgsector voor staat aan te gaan en de noodzakelijke digitale transformatie in de sector te versnellen.

Tot slot neemt IG&H MLC over, een boutique adviesbureau op het gebied van digitale procesautomatisering. Daarmee versterkt IG&H haar dienstverlening in digitale transformatie.

Zowel Beter Healthcare, i2i en MLC worden een dochteronderneming van IG&H en blijven zelfstandig opereren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!