Witold Kepinski - 24 januari 2024

Levi9 en Bizzdesign werken nauwer samen

De bekende IT-dienstverlener Levi9 is een samenwerking aangegaan met Bizzdesign, de makers van een Enterprise Architecture Platform, om de succesmetingen van ondernemings­transformaties, strategische investerings­toewijzingen en risicobeheer te verhogen. Deze strategische samenwerking heeft tot doel de robuuste technische expertise van Levi9 te benutten om de belofte van het Bizzdesign-platform te versterken om ondernemingen in staat te stellen "het volledige plaatje te zien, de juiste weg te vinden en met vertrouwen uit te voeren".

Levi9 en Bizzdesign werken nauwer samen image

Met een gemeenschappelijk doel om complexe organisaties te helpen gedijen te midden van verandering, streeft de alliantie ernaar de expertise van Levi9 op het gebied van CloudOps, technische innovatie, softwareontwikkeling en ervaren medewerkers te combineren met het intelligente architectuurplatform van Bizzdesign. Deze synergie heeft tot doel de evolutie van het Bizzdesign SaaS-platform te verbreden en te versnellen, met een hogere strategische afstemming tussen bedrijfs- en IT-strategieën.

De betrokkenheid van Levi9 komt voort uit zijn uitgebreide trackrecord in het bevorderen van langdurige samenwerkingen met klanten, waarbij technische platforms voortdurend worden verrijkt en afgestemd op de product­architectuur en strategie. Hun toewijding aan de beste technische werkwijzen zal de missie van Bizzdesign versnellen om snelle bedrijfstransformaties, op data gebaseerde besluitvorming en een samenwerkings­omgeving van architecten tot het C-niveau te vergemakkelijken.

"Onze samenwerking met Bizzdesign getuigt van ons doel om technische innovatie af te stemmen op strategische bedrijfsdoelstellingen," zei Ben Ruck, Industry Director bij Levi9. "We zijn er trots op aanzienlijk bij te dragen aan de uitbreiding en versnelling van het platform van Bizzdesign, waarmee de toewijding aan vereenvoudigde, flexibele ondernemings­architectuur en strategische investerings­toewijzing wordt versterkt."

Het Bizzdesign-platform staat voorop in het stimuleren van strategische coördinatie, gegevens­integratie, multidisciplinaire samenwerking en geavanceerde analyse, allemaal onder robuuste governance- en beveiligings­protocollen. Levi9 zal in deze samenwerking een belangrijke rol hebben bij het vergroten van deze mogelijkheden, zodat ondernemingen kunnen profiteren van een intuïtievere modelleer­omgeving, verbeterd gegevens­beheer en superieure analyse- en visualisatie­tools.

"We zijn enthousiast over de eindeloze mogelijkheden die deze samenwerking met Levi9 met zich meebrengt. Hun technische expertise sluit aan bij onze visie om ondernemingen te versterken met flexibele architectuur, en we kijken ernaar uit om samen het landschap van ondernemings­transformatie opnieuw vorm te geven," aldus Peter Matthijssen, CTO van Bizzdesign.

Klanten kunnen een versterkt architectuurplatform verwachten dat in staat is om nauwkeurigere modellen en routekaarten te leveren, gestroomlijnde gegevens­integratie, impactvolle analyse en een samenwerkings­omgeving die effectieve besluitvorming en implementatie bevordert.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!