Witold Kepinski - 23 januari 2024

Slimme bedrijfsbeheer app gaat samenwerken met Rabobank voor betalingen

Sitee.io, de slimme bedrijfsbeheer app, kondigt voor betalingen een integratie met Rabobank aan. Sitee.io is ontwikkeld voor zelfstandigen en kleine ondernemingen om allerlei bedrijfsprocessen naadloos te stroomlijnen. Met behulp van de gebruiksvriendelijke oplossing Rabo Smart Pay kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering optimaliseren, kostbare tijd besparen en sneller betaald krijgen.

Slimme bedrijfsbeheer app gaat samenwerken met Rabobank voor betalingen image

itee.io is ontwikkeld door de FCR Media Groep, waar Youvia in Nederland ook onderdeel van uit maakt. Het all-in-one platform biedt ondernemers een gebruiksvriendelijke oplossing om hun bedrijf te beheren. Er zijn verschillende functies beschikbaar, zoals klantenbeheer, afsprakenplanning, e-mailmarketing, facturatie, reputatiemanagement en de mogelijkheid om een website te ontwikkelen. Het is een all-in-one platform met alle essentiële tools om een bedrijf georganiseerd te houden en te laten groeien.
Rabo Smart PayRabo Smart Pay biedt binnen Sitee.io een totaaloplossing voor betalingen. De integratie zorgt dat betaalmethoden moeiteloos toegevoegd kunnen worden die aansluiten bij het bedrijf, bijvoorbeeld het gebruik van betaalverzoeken of een online kassa. Rabo Smart Pay biedt verschillende voordelen, waaronder toegang tot ’s werelds meest gebruikte (online) betaalmogelijkheden en direct inzicht in omzetten en gebruikte betaalmethoden.
SamenwerkingDe samenwerking benadrukt de inzet van beide bedrijven om de groei en het succes van zelfstandigen en kleine ondernemingen te ondersteunen. Door technologie en financiële diensten te verenigen, streven Sitee.io en Rabo Smart Pay ernaar om ondernemers in staat te stellen te floreren in een steeds competitievere en digitale zakelijke omgeving. Ivar Gribnau, directeur van Youvia, licht de samenwerking toe: “Wij zijn verheugd om samen te werken met Rabo Smart Pay. Zo bieden we onze gebruikers een nog completere zakelijke oplossing. Door onze krachten te bundelen kunnen we ondernemers helpen om sneller betaald te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd de efficiëntie van hun dagelijkse activiteiten vergroten."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!