Witold Kepinski - 23 januari 2024

NetSuite 2024 Release 1 biedt nieuwe mogelijkheden

NetSuite 2024 Release 1 biedt nieuwe mogelijkheden om financiële professionals te helpen efficiënter te zijn bij routinematige financiële taken zoals planning en budgettering, rekeningafstemming, financiële afsluiting en rapportage.

NetSuite 2024 Release 1 biedt nieuwe mogelijkheden image

Dit melden Rebeca Bichachi, product marketing specialist en Rami Ali, senior product marketing manager van NetSuite in een blog: 'De afgelopen jaren heeft NetSuite een reeks zakelijke applicaties van Oracle aan de Suite toegevoegd. NetSuite 2024 Release 1 brengt deze technologieën samen onder het nieuwe Enterprise Performance Management van NetSuite (EPM) aanbod. 

NetSuite EPM verbindt processen voor planning, budgettering, forecasting, accountafstemming, financiële afsluiting en rapportage vanuit de hele organisatie. Gebouwd op de basis van Oracle Fusion Cloud Performance Management. Deze reeks cloudapplicaties is geïntegreerd in NetSuite ERP en helpt de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten, de besluitvorming te verbeteren en de efficiëntie van het financiële team te verbeteren.

NetSuite Enterprise Performance Management (EPM) is samengesteld uit nieuwe en bestaande NetSuite-oplossingen. De bestaande NetSuite Planning en Budgettering is nu bijvoorbeeld uitgebreid met Intelligent Performance Management (IPM). NetSuite IPM maakt gebruik van datawetenschap en machine learning-mogelijkheden en gebruikt voorspellende algoritmen om plannen, voorspellingen en varianties voortdurend te monitoren en analyseren. De oplossing doorzoekt grote hoeveelheden gegevens om trends, afwijkingen, vooroordelen of verborgen correlaties bloot te leggen. Het financiële team kan minder tijd besteden aan analyseren en sneller actie ondernemen op basis van actuele, datagestuurde inzichten.

NetSuite EPM omvat ook NetSuite Profitability and Cost Management Reporting , dat gedetailleerd inzicht biedt in welke klanten, producten en andere segmenten van een bedrijf het meest winstgevend zijn. Door gegevens uit het grootboek en andere financiële systemen te combineren met operationele systemen, geeft deze oplossing financiële leiders een beter inzicht in de winstbepalende factoren, zodat ze kunnen beslissen waar ze de middelen het beste kunnen inzetten.'

Lees meer in de blog.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!