Redactie - 24 januari 2024

Insight neemt Google Cloud-partner SADA over

‘Solutions integrator’ Insight Enterprises rondt de overname van SADA af, een Amerikaans adviesbureau gespecialiseerd in cloudtechnologie en bedrijfsvoering in de cloud. SADA is ook zesvoudig Google Cloud Partner of the Year.

Insight neemt Google Cloud-partner SADA over image

SADA is sinds 2000 actief en ondersteunt klanten in de gezondheidszorg, media, entertainment, retail, productie en openbare sector. Vanuit kantoren in Noord-Amerika, India en Armenië stelt het bedrijf sales- and customer support-teams ter beschikking. SADA beschikt over tien Google Cloud-specialisaties en werd al vijftien keer opgenomen in de Inc. 5000 lijst van Amerika’s snelst groeiende particuliere bedrijven.

Multicloud klanten beter ondersteunen

SADA’s expertise en schaal moeten het cloudaanbod van Insight verder versterken. ‘We zullen voortaan beter in staat zijn om klanten te bedienen die in meerdere clouds werken en kunnen sneller gebruikmaken van veelgevraagde technologieën zoals GenAI’, zegt Dee Burger, algemeen directeur bij Insight North America. Zijn bedrijf blijft daarbij focussen op de belangrijkste groeisegmenten van de markt: cloud, data, AI, cybersecurity en edge.

Met de overname krijgt Insight, dat voortaan geregistreerd staat als een multicloudprovider, er ongeveer 850 professionals bij die gespecialiseerd zijn in het Google Cloud-ecosysteem. Insight stelt nu meer dan 14.500 teamleden tewerk in 26 landen.

In samenwerking met Data News

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!