Witold Kepinski - 25 januari 2024

Microsoft biedt partners voordeelpakketten en programma-updates

Microsoft biedt drie nieuwe afzonderlijke voordelenpakketten: Partner Launch Benefits, Partner Success Core Benefits en Partner Success Expanded Benefits. "Deze pakketten zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze partners in verschillende groeifasen en zijn ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze vormen een aanvulling op de kern- en uitgebreide voordelen van Solutions Partner en ISV Success en zijn al beschikbaar voor partners", aldus Julie Sanford, Vice President, Partner GTM, Programs & Experiences bij Microsoft, in een blog.

Microsoft biedt partners voordeelpakketten en programma-updates image

Julie SanfordVice President, Partner GTM, Programs & Experiences bij Microsoft meldt: 'We zijn toegewijd aan het leveren van de middelen en ondersteuning die onze partners nodig hebben om ongelooflijke oplossingen te bieden aan organisaties en gemeenschappen over de hele wereld. Vandaag kondig ik met trots de release aan van nieuwe pakketten voor partnervoordelen, elk uitgerust met veelgevraagde product-, ondersteunings- en adviesvoordelen en ontworpen om het succes van partners te stimuleren.

Er zijn drie nieuwe afzonderlijke voordelenpakketten: Partner Launch Benefits, Partner Success Core Benefits en Partner Success Expanded Benefits. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze partners in verschillende groeifasen en zijn ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze vormen een aanvulling op de kern- en uitgebreide voordelen van Solutions Partner en ISV Success en zijn al beschikbaar voor partners.

Voordelenpakketten die u tegemoetkomen waar u ook bent

Partnervoordelenpakketten vertegenwoordigen een holistische benadering van partnerontwikkeling. Of u nu uw eerste oplossing bouwt of uw mogelijkheden wilt uitbreiden, er is een pakket voor u. Partners die hun groei een impuls willen geven, kunnen de Partner Launch Benefits verkennen, waarmee u Microsoft-producten kunt ontdekken, gebruiken en testen. Naarmate u groeit, bieden de Partner Success Core Benefits een robuustere set tools en ondersteuning. Voor degenen die klaar zijn om op een hoger niveau te schalen, bieden de Partner Success Expanded Benefits het meest uitgebreide scala aan productvoordelen en ondersteuning.

De nieuwe partnervoordeelpakketten kunnen afzonderlijk worden aangeschaft en als aanvulling op de bestaande voordelen, waaronder ISV Success. Naast deze pakketten worden partners aangemoedigd om hun organisaties te differentiëren met een oplossingsgebied Solutions Partner*-aanduiding of -specialisatie. Deze aanbiedingen helpen u niet alleen op te vallen bij uw klanten in de markt, maar bieden ook aanzienlijk meer Microsoft Azure-credits, licenties en technische ondersteuning.

Binnen de partnervoordelenpakketten

Bekijk onze pagina Aanbiedingen vergelijken om de voordelen te bekijken die beschikbaar zijn voor elk van de nieuwe partnervoordeelpakketten, evenals informatie over prijzen. Houd er rekening mee dat deze lijst met voordelen niet uitputtend is. Raadpleeg de Microsoft AI Cloud Partner Program Benefits Guide voor een volledige lijst met voordelen, inclusief de voordelen voor Solutions Partner-aanduidingen en -specialisaties.  

Naast product-, ondersteunings- en adviesvoordelen omvat elk pakket ook Microsoft Sales Copilot, ontworpen om de efficiëntie voor verkoopteams te maximaliseren en de interacties met klanten te verbeteren, en Copilot (voorheen Bing Chat of Bing Chat Enterprise), dat de productiviteit verhoogt door toegang tot krachtige AI-modellen. 

Schaal uw bedrijf op met robuuste, kostenbesparende voordelen

Partners die een voordelenpakket kopen, ontsluiten essentiële tools om hun aanbod te versterken, en dat met een aanzienlijke korting. Met toegang tot veelgevraagde productlicenties, Azure-tegoeden en ondersteuning kunt u hoogwaardige oplossingen bouwen, testen en leveren en sterkere productaanbevelingen doen aan uw klanten.

U hoeft niet te beginnen met Launch Benefits; kies het pakket dat aansluit bij uw huidige behoeften en breid uw voordelen uit terwijl u blijft groeien met Microsoft. Dankzij onze flexibele aanpak kunt u meer dan één pakket aanschaffen (u kunt maximaal één van elk pakket aanschaffen), zodat u zeker weet dat u toegang heeft tot de voordelen die u nodig heeft om uw cloud- en AI-praktijk te versterken.

Ontgrendel vandaag nog uw voordelen

Deze nieuwe partnervoordelenpakketten, die vanaf 22 januari 2024 beschikbaar zijn in de belangrijkste markten, bieden een uitgebreide, flexibele en schaalbare benadering van groei en succes bij Microsoft. Tegen eind maart 2024 zullen deze partnervoordelenpakketten worden uitgebreid naar de meeste andere regio’s.

Om een ​​partnervoordelenpakket aan te schaffen, hebben MPN-beheerders toegang tot de pagina Lidmaatschapsaanbiedingen in het Partnercentrum. Neem vandaag nog contact op met uw MPN-beheerder om aan de slag te gaan, of ga naar onze pagina Aanbiedingen vergelijken voor meer informatie over deze opwindende nieuwe pakketten.

Blijf op de hoogte van andere belangrijke wijzigingen

Naast het uitbrengen van nieuwe pakketten met partnervoordelen, werken we aan wijzigingen in andere waardevolle aanbiedingen, waaronder nieuwe benamingen voor ISV-oplossingen: Solutions Partner* met gecertificeerde software** en Signature Cloud Support-voordelen.

Solutions Partner met gecertificeerde software-aanduidingen: Tijdens Microsoft Inspire 2023 (18-19 juli) heeft Microsoft een update verstrekt over aankomende aanduidingen voor ISV-oplossingen. Nu bekend als Solutions Partner met gecertificeerde software-aanduidingen, zullen deze aanduidingen beschikbaar zijn voor in aanmerking komende cloudsoftware-oplossingen. Wanneer partners een Solutions Partner worden met gecertificeerde software, geven ze aan klanten te kennen dat hun oplossing voldoet aan de technische criteria voor interoperabiliteit met de Microsoft Cloud en een bewezen staat van dienst op het gebied van klantsucces aantoont. Voor partners die software ontwikkelen (vaak onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) genoemd) bieden gecertificeerde softwareaanduidingen de mogelijkheid om beter in contact te komen met klanten die op zoek zijn naar softwareoplossingen en om extra voordelen van Microsoft te ontsluiten.

Deze aanduidingen onderscheiden de softwareoplossingen van partners in gebieden waar veel vraag naar is en helpen klanten de vertrouwde softwareoplossingen voor hun behoeften te identificeren. Momenteel bevindt dit aanbod zich in de privépreview. In maart zullen we meer delen over gecertificeerde software-aanduidingen.

Update van het Signature Cloud Support-voordeel: het Microsoft AI Cloud Partner Program Signature Cloud Support (SCS)-voordeel heeft onbeperkte cloudondersteuning geboden aan in aanmerking komende partners, waardoor aanzienlijke groei is bevorderd en uitzonderlijke waarde is geleverd aan ons partner-ecosysteem. Als gevolg van onze regelmatige beoordeling van de marktomstandigheden en het concurrentielandschap voeren we een wijziging door in het aanbod van SCS-voordelen.

Met ingang van 1 juli 2024, op het moment van uw jubileumdatum, is het voordeel voor SCS-incidenten dat beschikbaar is voor partners die de aanduiding Solutions Partner voor een oplossingsgebied hebben bereikt of die eerder het Gold of Silver Legacy-voordelenpakket hebben gekocht, beperkt tot 50 incidenten per jaar . Deze wijziging wordt van kracht wanneer partners hun Solutions Partner-aanduiding of bestaande voordelenpakket na 1 juli 2024 verlengen. Aanvullende details zullen in de komende maanden worden gedeeld.

Begin vandaag

Onze toewijding aan het versterken van onze partners blijft standvastig, en de aankondigingen van vandaag markeren een belangrijke mijlpaal in de richting van die belofte. Of u nu een nieuw aanbod op de markt brengt of werkt aan het uitbreiden van uw bestaande mogelijkheden, onze nieuwe pakketten voor partnervoordelen, samen met bestaande aanbiedingen zoals ISV Success, zijn ontworpen om u tegemoet te komen waar u zich ook bevindt op uw reis.'

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!