Witold Kepinski - 26 januari 2024

Pax8 Marketplace biedt MSP nu Trend Micro security toepassingen

Pax8, een marktplaats voor cloud-commerce, heeft aangekondigd dat Trend Micro, een speler op het gebied van cyberbeveiliging, nu beschikbaar is op de Pax8 Marketplace in Noord-Amerika en Europa. Het bewezen product en programma van Trend Micro sluiten aan bij het doel van Pax8 om de toegankelijkheid van marktleidende cyberbeveiligingsoplossingen voor managed service providers (MSP's) te vergroten.

Pax8 Marketplace biedt MSP nu Trend Micro security toepassingen image

“We zijn verheugd Trend Micro, een hoog aangeschreven en vertrouwde naam op het gebied van cyberbeveiligingsoplossingen, te verwelkomen op onze marktplaats”, zegt Nikki Meyer, Corporate Vice President van Vendor Experience bij Pax8. “Dit partnerschap onderstreept de toewijding van Pax8 en Trend Micro om partners te voorzien van de geavanceerde technologie die nodig is om de beveiligingspositie van alle bedrijven die zij bedienen te verbeteren.”

Trend Micro wordt door Forrester, Gartner, CRN en G2 consequent erkend als een ‘leider’, wat zijn toewijding aan het leveren van eersteklas beveiligingsoplossingen onderstreept. Het geavanceerde platform, dat Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR) en Managed Detection and Response (MDR) omvat, biedt meerlaagse bescherming en verhoogde zichtbaarheid op eindpunten, mobiele apparaten, e-mails, cloudapplicaties en browsers. Met AI-aangedreven machine learning en automatische datacorrelatie zorgt het gezamenlijk beheerde aanbod voor 24/7 monitoring, detectie, incidentonderzoek en responsdiensten.

"Onze samenwerking met Pax8 is een bewijs van onze toewijding aan het kanaal", zegt Louise McEvoy, VP Channel bij Trend Micro. "We begrijpen de cruciale rol die MSP's spelen bij het beschermen van organisaties tegen cyberrisico's, en in tegenstelling tot veel andere leveranciers die op dit gebied samenkomen, hebben we een bewezen staat van dienst op het gebied van MSP- en MKB-successen. Deze samenwerking maakt gebruik van de kracht van Trend Micro's toonaangevende XDR-platform met Pax8's geavanceerde cloudmarktplaats, waarmee partners hun beveiligingsactiviteiten beter kunnen opschalen, snel op incidenten kunnen reageren en hun praktijk op het gebied van beveiligingsdiensten kunnen uitbreiden."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!