Witold Kepinski - 30 januari 2024

Levi9 sluit 5-jarige overeenkomst met Vialis

Levi9 kondigt een nieuw gesloten 5-jarige Master Service Agreement aan met Vialis, een prominente speler in de mobiliteit- en infrastructuursector Nederland.

Levi9 sluit 5-jarige overeenkomst met Vialis image

Dit contract bevordert een werkrelatie met Vialis, een VolkerWessels-onderneming die zich richt op infrastructuur in Nederland. Het onderstreept Levi9's toewijding aan het leveren van op maat gemaakte IT-diensten en digitale oplossingen die aansluiten bij de gedetailleerde zakelijke behoeften van haar klanten.

"We zijn enthousiast over wat dit betekent voor beide partijen. Deze overeenkomst met Vialis stelt ons in staat onze expertise toe te passen op een manier die bijdraagt aan de infrastructurele vooruitgang waar Vialis om bekend staat. Het is een wederzijds voordelige relatie die overeenkomt met onze strategie en inzet voor kwaliteit," aldus Paul Schuyt, CEO, Levi9.

Remco van der Wielen, directeur Producten & Diensten bij Vialis, voegde toe, "De reputatie van Levi9 op de Nederlandse markt voor het creëren en schalen van digitale producten past goed bij onze visie. We kijken uit naar hoe hun innovatieve aanpak van IT-diensten onze infrastructuurprojecten zal ondersteunen."

Deze overeenkomst verstevigt niet alleen de positie van Levi9 als aanbieder van uitgebreide IT-oplossingen, maar toont ook haar vermogen om grootschalige infrastructuurprojecten te ondersteunen door middel van digitale innovatie.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!