Witold Kepinski - 05 februari 2024

Justitie sluit raamovereenkomsten rond outsourcing ICT-professionals

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), de Justitiële ICT-organisatie (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de screeningsautoriteit Justis hebben diversie partijen geselecteerd voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals. Het gaat om een totale orderwaarde van 390 miljoen euro.

Justitie sluit raamovereenkomsten rond outsourcing ICT-professionals image

In totaal zijn met 6 opdrachtnemers raamovereenkomsten afgesloten:  Circle8, Cimsolutions, Seven Stars, Quest4, Synprofs en Harvey Nash (i.c.m. Bergler Nederland) geselecteerd. Deelnemers NFI en Justis nemen pas vanaf 1 oktober 2024 deel aan de raamovereenkomsten vanwege lopende overeenkomsten welke eindigen per 30 september 2024.

Peter Gram, directeur intermediaire dienstverlening bij Circle8: “Deze gunning is een voortzetting van onze lopende overeenkomst met DJI, een mooie bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening. We kijken er naar uit deze dienstverlening na de zomer uit te breiden richting NFI en Justis.”

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Wij kijken er enorm naar uit om gezamenlijk met CIMSOLUTIONS en Brunel invulling te geven aan DJI,JIO, NFI en justis voor de komende jaren te ontzorgen in personeel en op deze wijze verder future proof te maken."

De raamovereenkomsten gaan in per 1 maart 2024, hebben een looptijd van 4 jaar en in totaliteit een maximale waarde van 390 miljoen euro (plafondbedrag) exclusief btw.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!