Witold Kepinski - 05 februari 2024

Pride Capital Partners ondersteunt overname Reblaze Technologies

Pride Capital Partners ondersteunt de Link11 Group, een cyberbeveiligingsbedrijf met hoofdkantoor in Duitsland en wereldwijde vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten, met de overname van Reblaze Technologies (“Reblaze”).

Pride Capital Partners ondersteunt overname Reblaze Technologies image

De strategische overname van een toonaangevende leverancier van cloud-native WAAP versterkt de positie van Link11 als internationaal beveiligingscloudplatform en vergroot aanzienlijk zijn marktpositie op het gebied van netwerkbeveiliging, webbescherming en webprestaties, allemaal groeiende marktsegmenten.

Pride Capital investeerde in augustus 2019 in Link11 om hun groeistrategie te ondersteunen. Sindsdien heeft Link11 in december 2020 zijn eerste overname van DOSarrest gehad, en breidde zich uit naar de VS, Canada en Azië. Reblaze is nu de tweede aankoop van de Link11 en zal het productportfolio, de ontwikkelingscapaciteit en de wereldwijde aanwezigheid verder versterken. Het SaaS-platform van Reblaze integreert naadloos in de Link11-infrastructuur en productportfolio en versterkt de wereldwijde go-to-market-strategie van de Link11 Group.

Jens-Philipp Jung, CEO van Link11 zegt: "Deze overname vertegenwoordigt een belangrijke strategische mijlpaal voor ons. We bundelen onze krachten op het gebied van netwerkbeveiliging en waarneembaarheid, webapplicatie- en API-bescherming en webprestaties. We zijn erg blij om Met ons uitgebreide productaanbod kunnen we een holistisch webbeschermingspakket aanbieden dat alle relevante beveiligingslagen omvat. Deze uitgebreide beschermingsoplossing biedt bedrijven over de hele wereld effectieve en efficiënte bescherming tegen een breed scala aan cyberdreigingen."

Lars van 't Hoenderdaal, Managing Partner van Pride Capital Partners voegt toe: “Ons doel is om winstgevende en compatibele SaaS-bedrijven te combineren om omvangrijker, deskundiger en schaalbaarder te worden. Beide bedrijven bedienen al grote klanten, maar in combinatie hebben ze het vermogen om sneller te groeien dan op zichzelf. Onlangs hebben we een flink bedrag in Link11 geïnvesteerd om hen voor te bereiden op deze grote stap.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!