Wouter Hoeffnagel - 10 februari 2024

ICT Group neemt TriOpSys over

ICT Group neemt alle aandelen van TriOpSys over. Het krijgt hiermee een speler in het ontwerpen, bouwen en beheren van bedrijfskritische softwaretoepassingen en infrastructuren voor verkeersmanagement, weersatellieten, meldkamers en commando- en controlecentra in handen.

ICT Group neemt TriOpSys over image

TriOpSys, opgericht in 1998 en gevestigd in Utrecht, is een specialist in bedrijfskritische IT. Het klantenbestand van TriOpSys sluit aan bij de core business van ICT Group. Met onder meer voortdurende investeringen in personeel en een in-house academy zet TriOpSys actiefin op het aantrekken van nieuw talent en behouden van huidig personeel. TriOpSys telt momenteel 140 professionals. Het huidige managementteam inclusief de huidige eigenaren blijven het bedrijf leiden onder de vlag van ICT Group.

Karim Henkens, CEO ICT Group: "Met de overname van TriOpSys verrijken we ons huidige portfolio en ons aanbod in bedrijfskritische oplossingen. TriOpSys versterkt onze positie in de publieke en mobiliteitssector, waar we al goed vertegenwoordigd zijn met onze bestaande merken ICT Infra & water en InTraffic. Er is een goede culturele fit tussen de twee bedrijven en we kijken ernaar uit om onze nieuwe collega's te verwelkomen bij ICT Group."

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!