Witold Kepinski - 11 februari 2024

Cloudflare boekt meer omzet en dringt verlies terug

Cloudflare heeft de resultaten over het vierde kwartaal van 2023 en fiscaal jaar 2023 bekendgemaakt. De totale omzet groeide tijdens het vierde kwartaal met 32% naar 362,5 miljoen dollar, in vergelijking met het jaar ervoor. Het verlies werd teruggebracht tot 27.9 miljoen dollar. De totaal behaalde omzet in fiscaal jaar 2023 bedraagt een dikke 1,296 miljard dollar hetgeen een toename van 33% is met het jaar ervoor. Het jaarverlies bedroeg 183.9 miljoen dollar.

Cloudflare boekt meer omzet en dringt verlies terug image

Matthew Prince, mede-oprichter en CEO van Cloudflare, lichtte de resultaten toe: “Wij hadden een uitzonderlijk sterk vierde kwartaal. De omzet groeide in vergelijking met het jaar ervoor met 32% procent, naar 362,5 miljoen dollar, de hoogste kwartaalgroei sinds 2021. Ook tekenden we zowel onze grootste nieuwe klant als de grootste contractverlenging bij een klant ooit. Verder verbeterden het percentage van de afgesloten orders uit onze pijplijn, de productiviteit van onze verkooporganisatie, de gemiddelde orderomvang en de lineariteit allemaal aanzienlijk.¨

"Eind vorig jaar werd onze business gestuwd door een sterk momentum bij grote klanten, flinke groei in de publieke sector en groei in Cloudflare One. De motor die Cloudflare aanstuurt draait efficiënt op alle cilinders. "Alhoewel de macro-omgeving een uitdaging blijft om te voorspellen, blijven klanten ons vragen om hun systemen te verbinden, te beschermen en te optimaliseren, met als doel de benodigde controle te krijgen om hun business te kunnen versnellen."

Lees alle details hier.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!