Witold Kepinski - 12 februari 2024

SonicWall breidt Managed Detection and Response - MDR aanbod uit

Op basis van feedback van zijn gewaardeerde kanaalpartners heeft SonicWall de eerste levering aangekondigd van vele beheerde services die op maat zullen worden gemaakt voor MSP’s. SonicWall voegt endpointleveranciers toe aan zijn Managed Detection and Response (MDR)-oplossing, waardoor een gezamenlijk beheerde beveiligingsservice ontstaat voor nieuwe en bestaande MSP's die SonicWall Capture Client of Windows Defender aanbieden.

SonicWall breidt Managed Detection and Response - MDR aanbod uit image

Klanten mogen een groeiend aantal beheerde beveiligingsaanbiedingen verwachten, die alle beheerde zaken omvatten, van firewalls tot cloudbeveiliging naarmate het SonicWall-platform zich uitbreidt.

Geen enkele leverancier kan volgens SonicWall alle aspecten van cyberbeveiliging alleen afdekken; de bedreigingen zijn te talrijk, te geavanceerd en te divers. Samenwerking en samenwerking in de hele sector zullen absoluut noodzakelijk zijn om de cyberbeveiliging te versterken. Daartoe streeft SonicWall naar het creëren van een cyberbeveiligingsplatform dat niet alleen een nauwere integratie binnen zijn portfolio mogelijk maakt, maar ook met externe leveranciers/partners.

“Ik ben heel blij om getuige te zijn van het opmerkelijke momentum dat zich door ons bedrijf verspreidt en ons in staat stelt beheerde services uit te breiden naar onze groeiende gemeenschap van MSP’s”, aldus Bob VanKirk, CEO en president van SonicWall. “We hebben naar onze community geluisterd en gaan een eindpunt-agnostische oplossing leveren, en de feedback was overweldigend positief. Onze inzet om onze partners te empoweren is duidelijk, en we zullen doorgaan met het bouwen van een beveiligingsplatform van wereldklasse dat ze nodig hebben om dit huidige momentum vast te houden.”

Lees meer details hier.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!