Witold Kepinski - 12 februari 2024

Dutch IT Channel Awards: nog een paar dagen om te stemmen!

Voor de negende editie van de Dutch IT Channel Awards kan tot en met vrijdag 16 februari 2024 worden gestemd op honderdtwintig genomineerden in 24 verschillende categorieën via de website dutchitawards.nl/stemmen. De felbegeerde Awards worden op donderdag 14 maart in Studio21 te Hilversum tijdens een spectaculaire show in 'Soul stijl' uitgereikt. Protinus IT is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards.

Dutch IT Channel Awards: nog een paar dagen om te stemmen! image

Eind 2023 zijn de genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards bekend gemaakt. Sindsdien zijn er veel online stemmen uitgebracht op de innovatieve VAR, MSP, cloud service provider, distributeur, vendor en toonaangevende personen uit de Nederlandse IT business. 

Naast de genomineerden in diverse categorieën waarop gestemd kan worden, wordt er op 14 maart ook een Editors' Choice Award uitgereikt door de redactie van Dutch IT-channel. Deze award is voor een persoon of bedrijf die een uitzonderlijk prestatie heeft geleverd voor de Nederlandse IT Channel Partner community.

Binnenkort wordt het Dutch IT Channel Award Magazine gepubliceerd waarin alle genomineerden staan en met het laatste nieuws over het gala van 14 maart. 

Dutch IT Channel wil bedankt alle partijen die de Dutch IT Channel Awards mogelijk maken. Het event, waar ruim 780 gasten aanwezig zijn, is volledig uitverkocht.

Breng ook uw stem uit op: www.dutchitawards.nl/stemmen

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!