Wouter Hoeffnagel - 13 februari 2024

SoftwareOne en Infocura bundelen krachten

Speler in software- en cloudoplossingen SoftwareOne en Infocura, dat zich richt op databasemanagement en IBM-software, gaan een strategische samenwerking aan in de Benelux. De partijen versterken zo hun expertise in IBM-software, en ondersteunen daarnaast klanten over het totale IBM-datatraject van oriëntatie en implementatie tot optimalisatie.

SoftwareOne en Infocura bundelen krachten image

Waar bedrijven voorheen zelf complexe modellen moesten bouwen, maakt data & AI dat overbodig. IBM ontwikkelde voor een breed scala aan vraagstukken in diverse branches AI-modellen ontwikkeld. SoftwareOne ondersteunt organisaties in dit traject met advies, implementatie en optimalisatie van IBM-software.

Ontsluiting en optimalisatie versterken

Om de ontsluiting en optimalisatie van IBM-software naar een hoger niveau te tillen, zocht SoftwareOne een gedegen kennispartner op het gebied van databasemanagement en AI. Deze partner heeft het nu gevonden in Infocura. Peter Naeyaert, Sr. Solution Advisor IBM en Red Hat bij SoftwareOne: “Infocura is in de Benelux dé IBM data-expert met enorm veel kennis en contacten. Wil je actief aan de slag gaan met data en AI dan kan je echt niet om Infocura heen. We zijn blij dat we met deze kennispartner mogen samenwerken en onze klanten zo nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden.”

“Wie in de toekomst niet buiten de boot wil vallen, moet nu aan de slag met databasemanagement en AI”, stelt Hans Miseur, Chief Executive Officer bij Infocura. “Vanuit onze geschiedenis beschikken wij reeds over diepgaande kennis omtrent databasemanagementsystemen en AI, maar daarmee kom je pas later in beeld bij een klant. Door de samenwerking met SoftwareOne hebben we nu een heel mooi totaalaanbod om met hen tot de juiste IBM-software te komen, deze te installeren, verder te optimaliseren en het maximale uit data te halen.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!