Witold Kepinski - 14 februari 2024

HPE GreenLake voor Block Storage release 3 is beschikbaar

HPE heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van release 3 van HPE GreenLake voor Block Storage, gebouwd op HPE Alletra Storage MP, en levert daarmee de eerste opgesplitste, schaalbare block storage in de sector met een garantie van 100% databeschikbaarheid.

HPE GreenLake voor Block Storage release 3 is beschikbaar image

Aangedreven door een alles-gedeelde opslagarchitectuur en beheerd via het HPE GreenLake Cloud Platform, brengt dit block storage aanbod een on-premises cloudervaring, efficiënte schaalbaarheid en extreme veerkracht en prestaties voor moderne, bedrijfskritische workloads zo meldt Simon Watkins , Senior Manager, WW Product Marketing, HPE Storage & Cloud Data Services.

Deze aankondiging vertegenwoordigt volgens HPE de volgende stap in een uit meerdere stappen bestaand traject om ons HPE-block storage portfolio te consolideren, standaardiseren en vereenvoudigen op een gemeenschappelijke software- en hardwarestack – allemaal met een uniforme cloudbeheerervaring die wordt geboden door het HPE GreenLake-platform.

"Met release 3 zetten we de volgende stap op deze “reis naar één” door de belofte van gedesaggregeerde opslag waar te maken met nieuwe, multi-node geschakelde modellen die 2x hogere prestaties bieden [ii] en 2,5x meer capaciteit mogelijk maken. [iii] Extra verbeteringen zijn onder meer een eenvoudiger cloudbeheerervaring met uitgebreide, op AI gebaseerde prestatierapportage en -analyse, plus grotere kostenefficiëntie via een nieuw 4X-garantieprogramma voor gegevenscompactie. Release 3 ontgrendelt ook de volledige kracht van NVMe voor Ethernet-netwerken door NVMe-oF/TCP-ondersteuning toe te voegen aan bestaande Fibre Channel-, NVMe-oF/FC- en iSCSi-connectiviteitsopties", aldus Watkins.

Lees meer hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!