Witold Kepinski - 15 februari 2024

Sophos benoemt Féju tot Platinum Partner

Sophos, speler in het innoveren en bieden van cybersecurity-as-a-service, geeft zijn partner Féju de Platinum Partner-status. Om deze status te krijgen moeten medewerkers van de partners diverse certificeringen hebben behaald zodat ze over het hoogste kennisniveau beschikken. Daarnaast moeten partners een bepaalde jaaromzet voor Sophos-producten en -diensten behalen.

Sophos benoemt Féju tot Platinum Partner image

Féju ICT Groep biedt ICT-oplossingen waarin automatisering en telecom elkaar optimaal versterken en is voor hun relaties voortdurend op zoek naar het beste van het beste op het gebied van beveiliging. Féju biedt hun relaties actief een Security Operations Center (SOC) aan, waarvan Sophos een cruciaal onderdeel is. 

De verwachting is dat steeds meer klanten gebruik zullen maken van deze combinatie van diensten. Met de komst van NIS2, ondersteund door Europese richtlijnen, kunnen organisaties het zich niet veroorloven stil te staan op het gebied van ICT-beveiliging. “Als Sophos Platinum partner streven wij naar de beste security inzet voor onze relaties om te voorkomen dat cybersecurity incidenten het bedrijfsproces beïnvloeden” zegt Pieter de Bruijn, Sales Manager bij Féju. “Waar onze relaties de afgelopen jaren hard voor hebben gewerkt, kan binnen enkele minuten resulteren in onomkeerbare (reputatie)schade, met alle gevolgen van dien.”

“Sophos staat bekend om haar geavanceerde en geïntegreerde beveiligingsoplossingen. De gebruiksvriendelijkheid en de voortdurende vooruitgang met geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning zijn duidelijk zichtbaar in XDR- en MDR-diensten. Zowel onze consultants als onze verkoopteams krijgen een opleiding op maat, die periodiek onderhouden moet worden om aantoonbaar up-to-date te zijn. Sophos is voor ons een waardevolle partner geweest, al vele jaren onderdeel van het Féju-portfolio, en in 2024 zijn we officieel gestart als Sophos Platinum-partner. Er zijn zeer korte communicatielijnen tussen beide organisaties op zowel commercieel als technisch vlak, waardoor we één van de top-10 Platinum partners in de Benelux zijn.” aldus Pieter de Bruijn.

Hans Claeskens, Channel Director Benelux bij Sophos, voegt toe: “We zijn blij dat we Féju de Platinum Partner-status hebben kunnen toekennen. Hun harde werk en toewijding op het gebied van kennis en het verkopen van onze cyberbeveiligingstechnologie, het opsporen van bedreigingen en responsdiensten heeft hen geholpen deze belangrijke certificeringen te behalen. Zij kunnen rekenen op nog meer ondersteuning van Sophos, maar ook op aantrekkelijke prijzen voor ons beveiligingsportfolio. Het resultaat is een sterke relatie die Féju beter zal verdedigen tegen ransomware en andere geavanceerde cyberaanvallen.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!