Wouter Hoeffnagel - 16 februari 2024

SoftwareOne levert Google Cloud-producten wereldwijd

Leverancier van software- en cloud-oplossingen SoftwareOne gaat een wereldwijde strategische samenwerkingsovereenkomst aan met Google Cloud. Als onderdeel hiervan gaat SoftwareOne de producten van Google wereldwijd leveren. Tegelijkertijd schaalt het bedrijf zijn portfolio in Europa op, met een focus op AI en Data-Analyse, Infrastructure Modernisation, App Modernisation en Google Workspace.

SoftwareOne levert Google Cloud-producten wereldwijd image

Als Premier Partner voor Sell- en Service-engagementmodellen ondersteunt het gecertificeerde Google Cloud-team van SoftwareOne klanten gericht bij optimaal profiteren van de mogelijkheden van Google Cloud. Het team levert commerciële en technische expertise om klanten te helpen de juiste oplossingen te kiezen die voldoen aan hun unieke bedrijfsbehoeften. Met de combinatie van eigen IT-services en expertise en Google Cloud-technologie ondersteunt SoftwareOne transformatiedoelstellingen van klanten. Denk daarbij aan SLCA, Altadia Group en Camper.

Expertteam ondersteunt klanten

SoftwareOne en Google Cloud zetten samen een team van Google Cloud-experts in om de implementatie van IT-oplossingen voor klanten in verschillende landen in Europa te ondersteunen. Het nieuwe expertteam is volledig gekwalificeerd in Google Cloud-technologieoplossingen en Google Cloud-certificeringen. Klanten krijgenzo de beschikking over uitgebreid advies en ondersteuning in alle fasen van het proces, van planning tot implementatie.

SoftwareOne beschikt over meerdere lange termijn partnerships met een reeks hyperscalers. De samenwerking met Google is hieraan de nieuwste toevoeging. "SoftwareOne en Google hebben een lange gezamenlijke geschiedenis en onze passie voor innovatie en klantgerichtheid heeft ons door de jaren heen succesvol gemaakt", zegt Brian Duffy, CEO van SoftwareOne. "Met deze uitgebreide samenwerkingsovereenkomst nemen we een belangrijke stap. We worden hiermee een systeempartner met de breedst mogelijke expertise in de meest vooruitstrevende en effectieve oplossingen die momenteel beschikbaar zijn. Door meer gebruik te maken van Google Cloud stellen we klanten in staat om nieuwe mogelijkheden te benutten en hiermee de technologische waarde op te voeren."

"We zijn verheugd dat we de samenwerking met SoftwareOne uitbreiden om zo de digitale transformatie voor zakelijke klanten te versnellen", zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Partner Ecosystem & Channels bij Google Cloud. "Met SoftwareOne's productexpertise en managed services beschikken bedrijven over de middelen die ze nodig hebben om hun zakelijke transformatiedoelen te bereiken met de technologie van Google Cloud."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!