Witold Kepinski - 20 februari 2024

Aryaka benoemt Shailesh Shukla tot CEO

Aryaka, speler in Unified SASE-oplossingen, heeft de benoeming aangekondigd van Shailesh Shukla als CEO en voorzitter, met onmiddellijke ingang. Shukla was eerder bij Aryaka in dienst getreden als onafhankelijk bestuurslid en is sinds september 2023 Aryaka's uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur.

Aryaka benoemt Shailesh Shukla tot CEO image

Shukla heeft meer dan 25 jaar ervaring, met uitgebreide domeinexpertise op het gebied van cloud, netwerken en cyberbeveiliging. Hij komt bij Aryaka nadat hij als vice-president en algemeen directeur heeft meegeholpen aan de opbouw van de netwerk- en beveiligingsactiviteiten ter waarde van meerdere miljarden dollars bij Google Cloud. In de loop van zijn professionele carrière heeft de heer Shukla groeibedrijven en -teams opgebouwd voor zowel ondernemende startups, zoals Instart Logic en Redback Networks, als voor grootschalige bedrijven zoals Google en Cisco Systems. Zijn eerdere functies omvatten Chief Operating Officer bij Instart en VP/GM van verschillende routing- en softwarebedrijven bij Cisco.

"We zijn erg enthousiast om een ​​bekende marktleider als Shailesh als CEO en voorzitter aan te stellen om de activiteiten van Aryaka te leiden", aldus Aryaka-investeerder en bestuurslid Rob Schwartz van Third Point Ventures. “Hij heeft een enorme staat van dienst op het gebied van succes in alles wat hij heeft gedaan, met een bijzondere beheersing van netwerken en beveiliging, en van het opschalen van bedrijven naar de volgende groeifase. Hij is de ideale persoon om dit bedrijf te leiden, aangezien het een revolutie teweegbrengt in de sector en SASE naar nieuwe hoogten tilt.”

 Shukla neemt de functie van CEO en voorzitter over op een cruciaal moment voor Aryaka. De SASE-markt bloeit, gevoed door de noodzaak om steeds complexere en gedistribueerde applicaties te beveiligen die draaien op hybride cloud- en datacentergebaseerde IT-infrastructuren waartoe gebruikers over de hele wereld toegang hebben. Het navigeren door gefragmenteerde leveranciers, het consistent beveiligen van gedistribueerde gebruikers en applicaties, het beheren van integraties en het aanpassen aan voortdurend evoluerende bedreigingen vormen echter aanzienlijke uitdagingen voor ondernemingen. Aryaka pakt deze problemen nauwkeurig aan met zijn Unified SASE-oplossing die een unieke gedistribueerde beleidshandhaving, een uniform controlevlak en een centraal beheer biedt dat optimale netwerk- en beveiligingsprestaties garandeert.

“Door de afgelopen vijf maanden nauw samen te werken met Aryaka en zijn klanten, ben ik enorm onder de indruk van de capaciteiten en innovaties van het team, evenals van de recente klantenoverwinningen, zoals de wereldwijde SASE-implementatie van Cathay Pacific”, aldus Shukla. “Het is een eer voor mij om Aryaka, met zijn ongelooflijke groep mensen en technische middelen, te leiden en het bedrijf naar de volgende groeifase te stuwen. Aryaka heeft de mijlpaal van $100 miljoen ARR al bereikt, wat 98% van de durfkapitaalbedrijven nooit haalt. Nu de markten voor netwerken en beveiliging samenkomen, hebben we een kans voor Aryaka om de volgende speler in de beveiligingsindustrie met een miljard dollar te worden.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!