Witold Kepinski - 20 februari 2024

VMware: veranderingen door Broadcom maken bedrijf "alleen maar beter"

Prashanth Shenoy, hoofd van de cloud marketing groep van VMware, heeft gereageerd op de onrust die is ontstaan ​​door de overname van VMware door Broadcom. Shenoy benadrukt dat de veranderingen die Broadcom doorvoert, VMware "alleen maar beter" zullen maken. "Goede bedrijfshygiëne is nooit eenvoudig," zei Shenoy in een blogpost. "Als je een bedrijf overneemt, kijk je naar alles."

VMware: veranderingen door Broadcom maken bedrijf "alleen maar beter" image

De overname van VMware door Broadcom voor 61 miljard dollar werd vorig jaar afgerond. Sindsdien heeft Broadcom duizenden VMware-medewerkers ontslagen, het VMware-portfolio vereenvoudigd, het VMware-partnerprogramma beëindigd en de top 2.000 VMware-accounts overgeheveld naar directe verkoopteams.

Deze veranderingen hebben geleid tot onrust bij klanten en partners van VMware. Sommige partners zijn zelfs op zoek naar alternatieven voor VMwarem zoals Nutanix en Microsoft.

Shenoy probeert de gemoederen te sussen. Hij benadrukt dat Broadcom zich inzet voor de toekomst van VMware en dat de veranderingen die worden doorgevoerd, het bedrijf zullen versterken. "Broadcom is een van de meest gerespecteerde technologieconcerns ter wereld,. Zij hebben een lange staat van dienst op het gebied van innovatie en het leveren van waarde aan hun klanten.

Shenoy benadrukt dat Broadcom investeert in VMware's cloudportfolio en dat het bedrijf zich zal blijven richten op het leveren van keuzevrijheid aan klanten.

Lees hier de hele blog.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!