Witold Kepinski - 21 februari 2024

Van Domburg Partners start samenwerking met INOGENI

Van Domburg Partners is verheugd een nieuwe samenwerking met INOGENI aan te kondigen. Van Domburg Partners (onderdeel van Midwich Ltd.), distributeur van professionele audiovisuele (AV) oplossingen in de Benelux, INOGENI biedt een breed scala aan slimme professionele AV-apparaten, waaronder cameramixers, switchers en converters, die zijn ontworpen om compatibel te zijn met producten van Logitech, Poly, Crestron, Barco, Jabra, Aver en Huddly, en met zachte codecs zoals Zoom, Microsoft Teams en Google Meet. De samenwerking met INOGENI was dan ook een logische keuze voor Van Domburg Partners.

Van Domburg Partners start samenwerking met INOGENI image

Van Domburg Partners blijft zich concentreren op belangrijke relaties in de samenwerkingscategorie en op het vermogen om complete oplossingen te bieden voor hybride en collaboratieve werkomgevingen en om de vergaderervaring naar een hoger niveau te tillen. Door samen te werken met INOGENI kan Van Domburg Partners hun productaanbod verder uitbreiden door meerdere camera's en videobronnen mogelijk te maken en complete conferentieoplossingen aan het kanaal te bieden.

Richard Goedhart, General Manager bij Van Domburg Partners, is trots op deze nieuwe samenwerking. "Dit nieuwe partnerschap versterkt ons UC&C-portfolio, waardoor we onze klanten een a-list merk kunnen bieden voor samenwerkingsoplossingen. We zien de toevoeging van INOGENI aan ons portfolio als een grote toegevoegde waarde en kijken uit naar een sterk en langdurig partnerschap met INOGENI".

"We zijn erg blij om samen te werken met Van Domburg Partners. Naast dat het een goed beheerde organisatie is, biedt Van Domburg Partners een uitgebreid productportfolio van aanvullende oplossingen waarmee INOGENI kan worden verkocht. Het ervaren team van Van Domburg biedt een toegevoegde waarde verkoopaanpak om ons te helpen onze activiteiten met het Pro AV-kanaal verder te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om te profiteren van het bereik van Van Domburg om onze merkwaarde bij de Pro AV-dealers te vergroten", aldus Jeff Meyer, Chief Revenue Officer bij INOGENI.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!