Witold Kepinski - 01 december 2023

Circle8, Itaq, Headfirst, LINKIT, Synprofs, Ukomst en Yacht winnen grote aanbesteding bij ministeries

De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat (inclusief Rijkwaterstaat), Financiën (exclusief Belastingdienst) en Algemene Zaken hebben na een aanbestedingstraject 7 partijen geselecteerd voor het tijdelijk inhuur van ICT-professionals. Dat zijn Circle8, Itaq, Headfirst, LINKIT, Synprofs, Ukomst en Yacht.

Circle8, Itaq, Headfirst, LINKIT, Synprofs, Ukomst en Yacht winnen grote aanbesteding bij ministeries image

De raamovereenkomst gaat in op 1 januari 2024, heeft maximale totale opdrachtwaarde van 330 miljoen euro exclusief btw (voor de 7 geselecteerde opdrachtnemers samen) en een looptijd van maximaal vier jaar.

Circle8 is voor de overheid op alle verschillende niveaus een belangrijke partner voor de inhuur van flexibel personeel. Wat ook weer bevestigd wordt met deze mooie gunning van de gezamenlijke ministeries.

“Enorm verheugd en trots natuurlijk dat we deze mooie overeenkomst gegund hebben gekregen. En dat we onze dienstverlening aan deze aansprekende opdrachtgevers mogen aanbieden,” aldus Peter Gram, Directeur Intermediaire Dienst verlening bij Circle8.

Binnen de gewonnen mantelovereenkomst werkt Circle8 samen met een mooi rijtje gespecialiseerde partners. Gram: ”Met deze onderaannemers kunnen wij op alle mogelijke vragen van de ministeries optimaal leveren. Een mooi voorbeeld van een win-win situatie.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!