Wouter Hoeffnagel - 26 februari 2024

MWC 2024: Red Hat en Tech Mahindra ondersteunen telco's bij 5G-migratie

Red Hat en Tech Mahindra gaan telecombedrijven ondersteunen bij het versnellen van 5G-netwerkmigraties op hybride cloud-omgevingen met Red Hat OpenShift en AWS. Dit stelt hen in staat tot het verhogen van de schaalbaarheid en stroomlijnen van 5G-diensten.

MWC 2024: Red Hat en Tech Mahindra ondersteunen telco's bij 5G-migratie image

Tech Mahindra's Multi-mode Companion Cloud met Red Hat OpenShift op AWS kan meerdere scenario's ondersteunen, van RAN en edge computing tot transport en 5G-core. Het breidt de capaciteiten in hybride cloudomgevingen uit met geïntegreerde automatisering en orkestratiecapaciteiten.

Meer flexibiliteit

De combinatie zorgt voor meer flexibiliteit om updates uit te rollen en netwerkprovisioning over de cloud-infrastructuur te stroomlijnen. Ook leidt de combinatie tot lagere kosten door het meeste uit bestaande cloud-budgetten en kosten bij cloudaanbieders zoals AWS te halen. Het vergroot de cloud-elasticiteit door AWS te gebruiken om pay-as-you-use- en pay-as-you-grow-modellen te implementeren. Ook verbetert de veerkracht van netwerken door extra schaalbaarheid.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!