Witold Kepinski - 26 februari 2024

VolkerWessels Telecom: Connect gaat verder als Blauwr

Connect B.V., onderdeel van VolkerWessels Telecom, kondigt aan dat zij vanaf heden verder gaan onder de naam Blauwr. Als toonaangevende managed service partner voor connectiviteitsvraagstukken staat Blauwr klaar om stabiele verbindingen te leveren, waar dan ook, of het nu thuis, op kantoor, in een distributiecentrum of op een bouwplaats is.

VolkerWessels Telecom: Connect gaat verder als Blauwr image

Blauwr – IT dienstverlening met een persoonlijke touch

De IT-dienstverlener is onder de vleugels van VolkerWessels Telecom uitgegroeid tot een managed service provider die uitblinkt in connectiviteitsoplossingen, met 24/7 monitoring en beheer. Iedere klant heeft een persoonlijk aanspreekpunt, want we houden van korte lijnen en snelle oplossingen. De groei van Blauwr en onze ambities om nieuwe markten aan te boren, hebben geleid tot het kiezen van een eigen identiteit en naam.

Vertrouwde partner in technologie

Arjen Bakker (foto), Managing Director van Blauwr: "Bij Blauwr geloven we dat echte connectie begint met persoonlijke aandacht. We zijn er trots op om niet alleen technologische oplossingen te bieden, maar ook een vertrouwde partner te zijn voor onze klanten. Ons toegewijde team van vakspecialisten werkt dag en nacht om onze klanten te ondersteunen. Dit onderscheidt ons. Ook zijn we enorm trots dat we dit jaar twee keer genomineerd zijn voor zowel 'Networking Innovator of the Year' als 'MSP of the Year' bij de Dutch IT Awards. Dit bevestigt dat we relevante oplossingen bieden."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!