Witold Kepinski - 06 maart 2024

Floor Stam-Lammers wordt commercieel directeur Peple

HR-dienstverlener Peple kondgt aan dat Floor Stam-Lammers vanaf 1 maart is aangesteld als commercieel directeur. In deze functie is zij eindverantwoordelijk voor de afdelingen sales, marketing en customer success.

Floor Stam-Lammers wordt commercieel directeur Peple image

Peple is afgelopen januari afgesplitst van Visma | Raet, en zal het succesvolle product Visma.net HRM & Payroll verder in de markt zetten. Komende periode zal Floor met het managementteam, dat zij vormt samen met Peter Verdaasdonk, Marjan de Haan, Fernando van Brero, Joost van der Veen en Esther Mars, intensief bouwen aan deze nieuwe organisatie. Zij zullen zich onder andere bezighouden met het verder ontwikkelen van de nieuwe bedrijfscultuur en het bouwen van een merkidentiteit.

Floor is een bekende in de Visma groep, maar startte haar carrière in de facilitaire sector bij Vebego. In 2015 maakte zij de overstap naar IT met de rol van marketing manager bij Interxion. In die sector bleef zij werkzaam, toen zij in 2017 bij Onguard startte als vicepresident marketing. Binnen Onguard was Floor betrokken bij veel bedrijfsontwikkelingen. Zo heeft zij zich ingezet voor het succesvol samenvoegen van Credit Tools en Onguard, een fusie die net voor haar aanstelling werd aangekondigd, en speelde Floor een belangrijke rol bij de overname van Onguard door Visma in 2020. Toen Onguard op haar beurt in 2021 de scaleup Outstanding24 overnam, werd Floor daar allereerst commercieel manager en uiteindelijk general manager. Naast haar rollen binnen Outstanding24 is Floor de afgelopen jaren actief geweest als board member bij verschillende Visma-organisaties.

Peter Verdaasdonk, managing director bij Peple: “Ik ben blij dat we met de komst van Floor ons managementteam compleet kunnen maken. We hebben bij Peple een geweldig product, maar moeten als recent opgericht bedrijf werken aan onze positie in de markt. De commerciële afdeling speelt hierin een essentiële rol. Aangezien Floor veel ervaring heeft in het opzetten van marketingcampagnes en het bouwen van lead funnels en customer journeys, weet ik zeker dat dit onder haar leiding succesvol zal gebeuren. Daarnaast stelt haar netwerk, zowel binnen Visma als daarbuiten, ons in staat samenwerkingen met partners op te starten en te versnellen.”

Floor over haar aanstelling: “In mijn brede carrièrepad is het mij duidelijk geworden dat ik de meeste energie krijg van het opbouwen van teams en organisaties. Van nature kijk ik altijd al naar wat beter, sneller of effectiever kan, waarmee ik verbetering en innovatie stimuleer voor zowel klanten als de eigen organisatie. Dat ik hier nu vanuit een directierol invulling aan mag geven bij Peple, is een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Het is natuurlijk extra mooi om deze stap binnen Visma te kunnen maken. Ik kijk ernaar uit om mij komende periode een nieuwe markt en organisatie eigen te maken, en vervolgens aan het succes van dit mooie bedrijf bij te dragen.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!