Witold Kepinski - 06 maart 2024

Kinly benoemt Bart Donkersloot tot Managing Director Benelux

Kinly, wereldwijd leverancier van diensten en ondersteuning op het gebied van AV-integratie en -samenwerking, heeft Bart Donkersloot aangesteld als nieuwe Managing Director voor de Benelux. Donkersloot is een AV-deskundige met meer dan tien jaar ervaring in de sector. In zijn laatste functie als Sales Director AV en IT bij Econocom Group was hij verantwoordelijk voor marge- en omzetdoelstellingen, implementatie van het strategisch business framework, verandermanagement en direct management.

Kinly benoemt Bart Donkersloot tot Managing Director Benelux image

Eerder vervulde Donkersloot verschillende leidinggevende functies binnen de retail- en financiële sector. Zijn toekomstvisie en zijn vermogen te anticiperen op veranderingen in de markt, maken Donkersloot de ideale kandidaat om Kinly te leiden. Zeker nu de AV-sector aan de vooravond staat van een transformatiefase. Daarnaast sluit zijn strategische mindset perfect aan bij Kinly's ambitie om marktleider te worden binnen de AV-industrie.

“Ik kijk er enorm naar uit om aan mijn nieuwe rol bij Kinly te beginnen. Kinly is een toonaangevende integratiepartner van AV- en unified communications-oplossingen en ik ben ervan overtuigd dat we met ons huidige team van toegewijde professionals veel waarde kunnen creëren voor onze huidige en toekomstige klanten,” zegt Donkersloot. “Ik geloof heilig in de waarde van het opbouwen van warme, langdurige relaties. Ik zorg ervoor dat we Kinly-klanten op de eerste plaats zetten en een aangescherpte visie op co-creatie ontwikkelen.”

“Bart brengt waardevolle inzichten en een schat aan ervaring mee naar Kinly. Zijn uitgebreide kennis van AV-technologieën, marktwerking en trends in de sector zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie in de lokale markt,” zegt Tom Martin, CEO bij Kinly. “Ik ben ervan overtuigd dat Bart de juiste persoon is om ons vooruit te helpen en Kinly's positie in de AV-sector te verbeteren. Zijn enorme kennis van de sector, strategisch inzicht en operationeel vermogen, gecombineerd met zijn coöperatieve managementstijl, positioneert ons perfect om Kinly naar een succesvolle toekomst te leiden.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!